11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO – Bistrițeanul Flavius Buzilă, solistul trupei Hara: „Doi prieteni dragi au murit. Ar fi dat orice să aibă șansa să se vaccineze”

Flavius Buzilă – solistul trupei Hara – a transmis un mesaj emoționant bistrițenilor, povestind despre prietenii săi dragi care au murit infectați cu Covid. „Ar fi dat orice să aibă șansa să se vaccineze… Au fost oameni tineri, cu copii mici acasă și toată viața înainte…”

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, este nu doar un artist recunoscut în România. Este și un om care se implică în diverse campanii sociale, educaționale și culturale. A pus foarte mult suflet în fiecare dintre ele.

În pandemie, Flavius Buzilă a încercat să le facă oamenilor izolarea mai ușoară, prezentând o serie de parodii.

Apoi s-a implicat în diverse campanii de strângere de fonduri pentru sistemul medical.

Acum a decis să se alăture campaniei de informare derulate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. A destăinuit bistrițenilor câteva experiențe personale, pledând pentru alegerile responsabile.

Am prieteni care acum sunt în spital cu forme grave de Covid. Am din păcate și doi prieteni dragi care au murit… Și care ar fi dat orice să aibă șansa să se vaccineze… A fost și este în continuare foarte trist. Au fost oameni tineri, cu copii mici acasă și toată viața înainte”, a povestit Flavius Buzilă.

Solistul trupei Hara vorbește și despre perversitatea acestui virus. Sora sa, care este medic, dar și alți prieteni ai săi din sistemul medical au recunoscut că nu au întâlnit încă doi pacienți care să fi fost afectați în aceeași măsură.

Asta este perversitatea acestui virus. Poate părea o simplă și banală răceală. Dar poate să te și omoare. Avem o metodă prin care ne putem apăra în momentul de față. Și ea se numește vaccin.

u vă spun asta ca să vă conving. Nu m-a plătit nimeni să fac asta. Fiecare trebuie să hotărască pentru el. Dar în același timp îmi doresc să alegem în cunoștință de cauză…”, a mai spus Flavius Buzilă.

Haideți să ne protejăm, să ne informăm din surse valabile, de la medici și specialiști Haideți să nu-i mai ascultăm numai pe oamenii care urlă cel mai tare! Să ne informăm de la oameni în care avem încredere…”, concluzionează artistul originar din Bistrița: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?