22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

VIDEO – Bistrițeanul Flavius Buzilă, solistul trupei Hara: „Doi prieteni dragi au murit. Ar fi dat orice să aibă șansa să se vaccineze”

Flavius Buzilă – solistul trupei Hara – a transmis un mesaj emoționant bistrițenilor, povestind despre prietenii săi dragi care au murit infectați cu Covid. „Ar fi dat orice să aibă șansa să se vaccineze… Au fost oameni tineri, cu copii mici acasă și toată viața înainte…”

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, este nu doar un artist recunoscut în România. Este și un om care se implică în diverse campanii sociale, educaționale și culturale. A pus foarte mult suflet în fiecare dintre ele.

În pandemie, Flavius Buzilă a încercat să le facă oamenilor izolarea mai ușoară, prezentând o serie de parodii.

Apoi s-a implicat în diverse campanii de strângere de fonduri pentru sistemul medical.

Acum a decis să se alăture campaniei de informare derulate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. A destăinuit bistrițenilor câteva experiențe personale, pledând pentru alegerile responsabile.

Am prieteni care acum sunt în spital cu forme grave de Covid. Am din păcate și doi prieteni dragi care au murit… Și care ar fi dat orice să aibă șansa să se vaccineze… A fost și este în continuare foarte trist. Au fost oameni tineri, cu copii mici acasă și toată viața înainte”, a povestit Flavius Buzilă.

Solistul trupei Hara vorbește și despre perversitatea acestui virus. Sora sa, care este medic, dar și alți prieteni ai săi din sistemul medical au recunoscut că nu au întâlnit încă doi pacienți care să fi fost afectați în aceeași măsură.

Asta este perversitatea acestui virus. Poate părea o simplă și banală răceală. Dar poate să te și omoare. Avem o metodă prin care ne putem apăra în momentul de față. Și ea se numește vaccin.

u vă spun asta ca să vă conving. Nu m-a plătit nimeni să fac asta. Fiecare trebuie să hotărască pentru el. Dar în același timp îmi doresc să alegem în cunoștință de cauză…”, a mai spus Flavius Buzilă.

Haideți să ne protejăm, să ne informăm din surse valabile, de la medici și specialiști Haideți să nu-i mai ascultăm numai pe oamenii care urlă cel mai tare! Să ne informăm de la oameni în care avem încredere…”, concluzionează artistul originar din Bistrița: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...