19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

VIDEO: Hoț ce a spart mai multe case din Unirea, prins pe camerele de filmare

Mai multe case din cartierul Unirea au fost sparte, iar păgubiții bănuiesc că ar fi vorba de aceeași persoană. Aceasta sustrăgea bunuri și sume de bani din casele oamenilor, pe timpul nopții.

Un bărbat a băgat spaima în locuitorii unei străzi din cartierul Unirea. Acesta spărgea casele și curțile oamenilor, furând obiecte și bunuri, dar și sume de bani.

Bărbatul intervenea calm și fără teamă în casele și curțile oamenilor care locuiesc pe o stradă din Unirea.

Unul dintre bistrițenii păgubiți ne-a povestit că i s-au furat 700 de lei din portofel și diferite bunuri care au căzut la mâna hoțului. Bărbatul ne-a spus că nu doar el a fost „vizitat” de același hoț, mai mulți vecini fiind în aceeași situație.

A spart mai multe case din Unirea

Mi-a intrat prima dată în curte și a verificat ușile mașinilor. Mai apoi a intrat în casă și mi-a furat din portofel suma de 700 de lei și alte obiecte de langă portofel. Mă bucur că nu a văzut laptopul care era așezat pe masă, aproape de portofel.

Nu sunt primul la care a intrat și nici ultimul. Mai mulți vecini de pe stradă au avut probleme, dintr-o casă fiind furați 1.500 de euro. La una dintre case a lăsat ușa deschisă la plecare”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, bărbatul păgubit.

Se pare că toți proprietarii de case care au fost furați au depus plângeri penale împotriva hoțului.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au confirmat că se fac cercetări în această cauză și există un cerc de suspecți.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...