10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

VIDEO: Hoț ce a spart mai multe case din Unirea, prins pe camerele de filmare

Mai multe case din cartierul Unirea au fost sparte, iar păgubiții bănuiesc că ar fi vorba de aceeași persoană. Aceasta sustrăgea bunuri și sume de bani din casele oamenilor, pe timpul nopții.

Un bărbat a băgat spaima în locuitorii unei străzi din cartierul Unirea. Acesta spărgea casele și curțile oamenilor, furând obiecte și bunuri, dar și sume de bani.

Bărbatul intervenea calm și fără teamă în casele și curțile oamenilor care locuiesc pe o stradă din Unirea.

Unul dintre bistrițenii păgubiți ne-a povestit că i s-au furat 700 de lei din portofel și diferite bunuri care au căzut la mâna hoțului. Bărbatul ne-a spus că nu doar el a fost „vizitat” de același hoț, mai mulți vecini fiind în aceeași situație.

A spart mai multe case din Unirea

Mi-a intrat prima dată în curte și a verificat ușile mașinilor. Mai apoi a intrat în casă și mi-a furat din portofel suma de 700 de lei și alte obiecte de langă portofel. Mă bucur că nu a văzut laptopul care era așezat pe masă, aproape de portofel.

Nu sunt primul la care a intrat și nici ultimul. Mai mulți vecini de pe stradă au avut probleme, dintr-o casă fiind furați 1.500 de euro. La una dintre case a lăsat ușa deschisă la plecare”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, bărbatul păgubit.

Se pare că toți proprietarii de case care au fost furați au depus plângeri penale împotriva hoțului.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au confirmat că se fac cercetări în această cauză și există un cerc de suspecți.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...