5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Video – Bogdan Ivan: Anunțul lui Sighiartău cu finanțarea tronsonului Bistrița – Dej a fost făcut de 1 aprilie! Emblematic!

Deputatul Bogdan Ivan l-a atacat azi, încă o dată, pe deputatul liberal Robert Sighiartău. Acesta a făcut referire la finanțarea drumului express Bistrița – Dej, finanțat prin PNRR. „Anunțul că e finanțat a fost făcut pe 1 aprilie!”, a subliniat Ivan.

Drumul expres Bistrița – Cluj ar fi trebuit să fie prins în Programul Național de Redresare și Reziliență. S-a anunțat pierderea finanțării pentru acest drum, ca apoi pisica moartă să fie aruncată de la un partid la altul.

Într-un final, pe 1 aprilie 2021, deputatul liberal Robert Sighiartău anunța că prin PNRR se va finanța și tronsonul Bistrița – Dej.

Ieri, apele s-au agitat din nou, după ce, pe lista PNRR, acest proiect era la… rezerve.

Drumul expres Cluj-Bistrița a ajuns în Planul Național de Redresare și Reziliență, însă doar în anexe, cu șanse minime de realizare

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Bogdan Ivan a sărit din nou la gâtul lui Sighiartău, pe acest subiect.

Când m-am uitat pe lista proiectelor finanțate prin PNRR, drumul expres Bistrița – Dej era pe poziția 16. Ei bine, anunțul domnului Robert Sighiartău că va fi finanțat a fost făcut în 1 aprilie. NU știu dacă are vreo legătură sau nu”, a declarat deputatul social-democrat Bogdan Ivan.

Acesta l-a provocat pe Sighiartău să „vină la Bistrița și să ia modelul lui Radu Moldovan, ca să vadă CUM se pot aduce investiții de miliarde de euro în județ, atunci când ești la putere!

Bogdan Ivan l-a atacat și pentru faptul că în PNRR NU există alocări pentru elevi și tineri.

Nu sunt bani pentru elevii care riscă abandonul școlar, pentru copiii care se culcă flămânzi, pentru tinerii care nu-și găsesc de lucru pe piața muncii. ZERO ALOCĂRI!”, a subliniat deputatul Bogdan Ivan.

Și Daniel Suciu l-a atacat pe Sighiartău, spunându-i să vină mai des prin Bistrița, nu să „întoarcă fundul către județ”.

Declarațiile integrale, aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu va este rusine?
    Zici ca sunteti facuti la xerox toti, asa fain vorbiti si cand sunteti fortati de imprejurari le intoarceti 180° , toate aceste promisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!