„Camping cu Lac”, propunerea inedită pentru cei care vor o conectare totală cu natura

0
2903

Nu este săptămână să nu vină cu ceva nou și inedit pentru clienții lor. Acum, cei de la Tihuța Retreat vin în întâmpinarea „oamenilor cortului” cu un nou proiect, care bineînțeles s-a pus în practică în Pasul Tihuța.

Cum ar fi să te trezească dimineața cântecul păsărelelor, iar când deschizi ochii să vezi un superb lac în față și munți de jur împrejur? Această experiență este oferită, începând din acest weekend, de către cei de la Tihuța Retreat.

Pe malul unui superb lac, la doi pași de pensiunea și restaurantul Tihuța Retreat, a fost amenajat un loc de camping. Avantajul este că cei care nu se pricep să își pregătească mâncarea pot apela la bucătarii de la Tihuța Retreat și pot servi masa la doi pași de cort sau pe terasa restaurantului.

„Lucrăm cu spor și creăm cu drag lucruri noi pentru a continua să vă oferim vouă acel „personal experience” care ne dorim atât de mult să ne reprezinte și să fie parte din noi. Ne face o deosebită bucurie să vă prezentăm noul nostru proiect numit Camping cu Lac. E un gând pe care de multă vreme am dorit să-l transformăm în realitate și iată că a sosit momentul. Din dorința de a ne adresa și acelor „oameni ai cortului” și de a le oferi posibilitatea să petreacă câteva nopți efectiv în natură, am ales să transformăm unul din lacurile noastre în zonă de campare, fiind totuși aproape de noi în cazul în care nu iese bine focul din prima și vor să mănânce ceva bun de la noi”, transmit cei de la Tihuța Retreat.

Cei care aleg să campeze la Tihuța au la dispoziție hamace, paleți, mese și buturugi din lemn, un grătar, lemne de foc, toalete și duș. Prețurile variază între 20 și 35 de lei pe noapte și includ hike cu un ghid local, foc de tabără sâmbătă seara și un săculeț cu lemne. Pentru mai multe detalii și rezervări puteți suna la 0741 749 357.

Foto: Tihuța Retreat