7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

VIDEO: Căpitanul naționalei de cricket – originar din Beclean – a făcut senzație în emisiunea Chefi la cuțite!

Căpitanul echipei naționale de cricket din România, originar din Beclean, i-a impresionat cu povestea sa pe jurații celebrei emisiuni culinare Chefi la Cuțite. Sportivul le-a povestit chefilor că este președintele Cluj Cricket Club, fiind și primul român care a câștigat titlul național și s-a calificat în Liga Campionilor.

Căpitanul echipei de cricket a explicat că își câștigă existența ca bodyguard și că toți banii îi investește în sportul pe care îl adoră: cricketul.

Deși inedit și nu foarte popular în România, pentru Florin Pavel cricket-ul s-a dovedit cea mai bună rampă de lansare. Acest sport l-a făcut celebru în întreaga lume.

Florin Pavel are 42 de ani și este românul care a atras toată atenţia în Champions League.

Sportivul originar din Beclean a reprezentat România – performând la Cluj Cricket Club – atât la competiţii europeane, cât și la cele internaționale.

Florin Pavel a ajuns viral pe internet, datorită tehnicii sale speciale de aruncare.

A ajuns personaj într-un joc, iar unii dintre admiratori i-au închinat chiar imnuri. În Australia a devenit un adevărat erou, fiind recunoscut și de șoferii de taxi, pe stradă. 

Florin Pavel și-a încercat zilele trecute norocul și în celebra emisiune culinară Chefi la Cuțite, pregătind celor trei jurați o salată din brânză de capră.

Sportivul internațional cu origini într-un sat din apropierea Becleanului s-a dovedit o adevărată pată de culoare, în emisiunea Chefi la Cuțite. 

Am râs, am povestit, am și gătit… Până la urmă am dat o bâtă pe un cuțit”, a mărturisit amuzat Florin Pavel: 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...