12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO – Chef Nina Rus: La olimpiada culinară, am concurat și individual. Nu am dormit 3 nopți. A trebuit să muncim foarte mult

Chef Nina Rus și echipa sa, „About Taste Academy”, alături de care a câștigat medalia de bronz la IKA Culinary Olympics de la Stuttgart, au fost invitați ieri la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV – „La Măruță”. „Noi am concurat și individual. Nu am dormit 3 nopți, fiecare. A trebuit să muncim foarte mult”, a explicat bistrițeanca în cadrul emisiunii.

 

Chef Nina Rus, de la Păstrăvăria Rin, a obținut, alături de echipa sa, „About Taste Academy”, medalia de bronz la IKA Culinary Olympics de la Stuttgart, una dintre cele mai importante competiții gastronomice internaționale.

Aceștia au fost invitați ieri la emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, ocazie cu care au vorbit despre ce a însemnat participarea la o astfel de competiție.

Chef Nina Rus a obținut bronz și la probele individuale, după 3 nopți nedormite și o muncă titanică.

Noi am concurat și individual. Nu am dormit 3 nopți, fiecare. A trebuit să muncim foarte mult. La individual am fost penalizată pentru că m-am repetat în culoarea verde. Când am ajuns acasă, fetele mele, foarte drăgălașe, m-au așteptat cu sos de leurdă. Când am văzut-o, am zis că fac infarct. Zic: Vă rog, nu verde, nu verde. Să nu văd verde”, a explicat aceasta.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.