10.5 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

VIDEO: Cu ce filme ne delectăm în week-end la cinema Dacia

Nu ratați, în aceste zile, la cinema Dacia un SF alert și plin de suspans. O forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul. Iese la iveală un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului.

Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și fostul astronaut Jocinda „Jo” Fowler (câștigătoarea a unui Oscar, Halle Berry) au o idee care poate salva planeta. Însă doar Brian Harper (Patrick Wilson), împreună cu un împătimit al teoriilor conspirației, K.C. Houseman (John Bradley din Game of Thrones), au încredere în propunerea ei.

Eroii pornesc într-o misiune imposibilă în spațiu, lăsându-i în urmă, poate pentru totdeauna, pe cei dragi. Descoperă un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului.

Eroii nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria de la începutul timpului revin pe marile ecrane. Sunt de admirat, de astăzi, la cinema Dacia! Într-o încleștare pe viață și pe moarte cu monstruoasele creaturi…

Filmul realizat de Studioul Marvel – Eternals – urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului.

Dar creaturile monstruoase numite Deviants, considerate demult pierdute în timp, revin în mod misterios. Iar Eternii sunt obligați să se reunească, pentru a apăra din nou omenirea.

Mai jos, programul filmelor la Centrul Cultural Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: