17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

VIDEO cu Maserati-ul implicat în accidentul din Tihuța, făcut de unul dintre tinerii care și-a pierdut viața

Un filmuleț de câteva zeci de secunde postat pe rețelele de socializare îl arată pe unul dintre tinerii decedați în accidentul din Pasul Tihuța cu doar câteva ore înainte de impact. Acesta a surprins cabana unde erau cazați, dar și Maserati făcut praf câteva ore mai târziu.

Un tragic accident a băgat în mormânt seara trecută trei tineri. Doi erau din Bistrița, iar al treilea, care și conducea bolidul de lux, din Cluj-Napoca. Cei trei se aflau la un chef la o cabană din Pasul Tihuța. Spre seară s-au hotărât să testeze puterea bolidului pe DN17.

Au luat-o spre Suceava pe un tronson plin de curbe și n-au apucat să facă decât câțiva zeci de km. O curbă a destabilizat autoturismul, care a intrat într-un cap de pod. De acolo a sărit practic peste cablurile de electricitate și s-a oprit într-o grădină de lângă șosea.

Impactul a fost nimicitor. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de echipajele medicale, cei trei n-au avut nicio șansă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI și AICI.

Unul dintre cei implicați, Alex Peternel, un clujean stabilit la Bistrița, a postat un filmuleț pe rețelele de socializare cu câteva ore înainte de accident. Acesta a surprins parcarea pensiunii unde erau cazați, unde erau mai multe mașini de lux. Printre ele se număra și Maserati făcut praf câteva ore mai târziu…

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!