12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

VIDEO – Dani s-a urcat beat la volan și a făcut accident: Mama a încercat să mă oprescă! NU merită să te expui!

Un tânăr bistrițean s-a urcat la volan deși consumase alcool. Mama sa a încercat să-l oprească, dar nu a reușit. A plecat și a făcut accident. A fost condamnat la închisoare cu suspendare. ”Nu merită să te expui” a povestit Dani.

Luna mai, 2019! ”Dani” consumase alcool, dar cu toate astea a decis să meargă cu mașina în oraș. Degeaba a încercat mama lui să îl oprească, nimic nu i-a putut schimba decizia.

Doar că pe drum a făcut accident.

Îmi amintesc că am simțit cum îmi fugea volanul din mână. Apoi m-am oprit într-un cap de pod. A venit salvarea, dar nu am fost rănit. Apoi a venit poliția. M-au întrebat dacă am băut. Le-am spus că da, pentru că ce rost mai avea să mint? Fapta era deja consumată!” a povestit tânărul.

Acesta îți amintește că mama lui a fost la un pas de un atac de panică, atunci când polițiștii au sunat-o să îi spună de accident.

”Credea că mint polițiștii. Când i-au spus că mașina e praf, dar eu am scăpat, a crezut că nu vor să-i spună prin telefon că eu sunt mort!” își amintește ”Dani”.

Tânărul a fost condamnat la un an și șase luni închisoare cu suspendare pentru această ”ispravă”. A ales să-și spună povestea și să atragă un semnal de alarmă.

Nu merită riscul la care te expui. Te poți răni sau omorî pe tine sau pe alții. Și dacă scapi, e dosar penal sau chiar închisoare!” a explicat acesta.

AFLĂ mai multe din video de mai jos:

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...