6.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

VIDEO – Daniel Suciu: Am înțeles că Turc nu vrea să susțină sănătatea. Dar nici 3.000 de bistrițeni pe stadion nu-i spun nimic??

Deputatul Daniel Suciu a sărit din nou la gâtul lui Turc, acuzându-l că NU respectă promisiunile din campania electorală. După ce ieri s-a votat ÎMPOTRIVA susținerii spitalului cu fonduri de la Bugetul Local, Suciu a mai ridicat o problemă. „Nici cei 3.000 de bistrițeni de la meciul de fotbal nu-i spun nimic domnului Turc?”

O zi istorică ieri, la Bistrița, când pe Spitalul Județean de Urgență ateriza primul elicopter SMURD pentru preluarea unui pacient.

Tot ieri, proiectul depus de consilierii locali PSD, de susținere a Spitalului Județean de Urgență cu bani de la Bugetul Local, a fost respins în ședința ordinară.

În cadrul unei conferințe de presă la sediu partidului, deputatul Daniel Suciu a sărit din nou la gâtul primarului.

Chiar speram că va lua exemplu de la Radu Moldovan sau consilierii județeni. Speram că poate face ceva. Dar ne-a demonstrat că poate face… nimic. A promis că susține sănătatea, dar ieri proiectul NU a trecut. Nu poți să te lauzi cu performanța spitalului și tu să nu contribui deloc la ea. Uite, sunt panourile publicitare de la spital, o idee foarte bună. Soluții de finanțare sunt, mai ales că 30 la sută din pacienții spitalului sunt din municipiu”, a declarat social-democratul.

Acesta a amintit apoi de un alt domeniu pe care Ioan Turc a promis că-l va susține.

Vă amintiți că în campanie fugea pe stadion și spunea că va susține sportul bistrițean? CE a făcut? A tăiat finanțarea de la Gloria. Oare cei 3.000 de bistrițeni care au urmărit meciul pe stadion, nu-i spun nimic? Sunt totuși 3.000 de bistrițeni. Nu adunăm atâția nici noi, nici dumnealui, la niciun congres sau eveniment”, a mai spus Daniel Suciu.

Acesta i-a reamintit edilului că „promisiunile făcute în campanie TREBUIE respectate”.

În video de mai jos descoperiți și de ce l-a numit Daniel Suciu pe Ioan Turc „o dată Făt Frumos, o dată zmeu”:

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mai nu fiti cab.otini , ca ” sport si sanatate ” nu inseamna ” 300 de spoectatori ” care sparg semintze si urla porcarii in tribuna… ! SPORT SI MISCARE LIBERA PTR SANATATE , inseamna ceerea de stadioane, piste, terenuri unde publicul larg, gratis si neigradit, sa poata alerga, face sport, miscare, jocuri sportive si de agrement… sub tutela primariilor locale, NICIDECUM SA POMPAM BANI PUBLICI IN CLUBURI SPORTIVE PRIVATE . Daca n-au bani, n-au decat sa desfasoare activitati ” anexe „… sa-si faca bani … nu sa stea cu mainile intinse la banii publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...