12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO: Deputatul Bogdan Ivan Gruia, despre aberațiile legislative și revolta care l-a împins spre politică

Invitat la emisiunea Bistrița în alb cu Negru, moderată de Viorel Negru, deputatul Bogdan Ivan Gruia a mărturisit că a intrat în politică împins de revoltă.

M-am înscris în PSD în 2010, la 18 ani. Îl cunoșteam deja pe Radu Moldovan. Este mentorul meu în politică. Am avut foarte multe lucruri bune de învățat de la dânsul… Eram revoltat pe Traian Băsescu atunci. M-am simțit jignit atunci când Băsescu a declarat că școala românească produce numai tâmpiți…”, a povestit Bogdan Ivan Gruia.

Aveam ce să fac. Am lucrat de la 16 ani. Lucram și în timpul facultății, și în momentul în care am terminat-o. Mi s-a oferit un job la Cluj. Dar aveam și o variantă de Masterat în Budapesta, la Universitatea Central Europeană. Mai aveam o variantă de Master MBA, în State, în dezvoltarea afacerilor. Mi s-a oferit oportunitatea de a lucra la Consiliul Județean. Pe un salariu mult mai mic decât bursa pe care aș fi primit-o la Budapesta, de pildă”, a explicat Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul deputat a mai povestit că timp de un an și jumătate fusese implicat în campaniile partidului, formând Liga Studenților Social-Democrați Bistrița-Năsăud.

Bogdan Ivan Gruia s-a referit, între altele, și la episodul coroanei depuse de autoritățile locale de 1 Decembrie. Despre acest subiect puteți reciti detalii AICI și AICI.

Acesta a admis că este o aberație să nu dai voie ONG-urilor, parlamentarilor, companiilor sau cetățenilor să depună o floare la o ceremonie militară…

Bogdan Ivan Gruia a promis că va vorbi cu ministrul Apărării, pentru a încerca să modifice ordinul referitor la depunerea de coroane pe 1 Decembrie.

Este o lege astăzi în vigoare care spune foarte clar că la asemenea ceremonii se depune o singură coroană de flori, în numele tuturor autorităților locale. Voi avea o discuție cu noul ministru al Apărării, cu profesorul Vasile Dâncu. Este bistrițean de-al nostru. Cu siguranță va înțelege cât de important este să modificăm acel ordin de ministru”, a mai precizat Bogdan Ivan Gruia.

Alte detalii despre activitatea lui Bogdan Ivan Gruia descoperiți urmărind emisiunea, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pe mine revolta m-a scos din politica VERDE care am facut-o din 2007 incoace.
    Acuma nu mai dau nici doua parale pe nici un politruc, chiar si de la VERZII romani.
    Toti sunt slabi, coruptibili , santajabili si cu precadere foarte indiferenti si chiar prosti.
    Am taiat-o la timp sa nu apuc sa fiu descris in felul asta .
    Nu am ce sa mai caut la troaca porceasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.