-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: E clar de ce la Bistrița mai e nevoie de un subprefect! Ca să știe CUM să comunice

Primarul Bistriței explica ieri că vom avea doi subprefecți. În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a găsit și motivul ”Ca să știe CUM să comunice”. Asta după ce social-democrații au primit un răspuns hilar la o petiție depusă la Instituția Prefectului.

În scandalul schimbărilor de directori ai unităților de învățământ, cei trei parlamentari social-democrați ai județului nostru au depus la Prefectura Bistrița o petiție prin care cereau anularea deciziei conducerii Inspectoratului Școlar.

Răspunsul primit a fost…hilar.

Referitor la cele afirmate în petiție, am început deja să cerem informații care să ne ajute să aflăm adevărul” e o parte a răspunsului primit de la Instituția Prefectului.

Documentul, în integralitatea sa, îl vedeți mai jos:

 

În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a atacat modul defectuos de comunicare al Instituției Prefectului.

Poate de aceea mai e nevoie de încă un subprefect, care să știe CUM să comunice” a concluzionat acesta, făcând referire la declarațiile de ieri ale primarului Ioan Turc care explica faptul că la Bistrița, postul de prefect rămâne liberalilor, iar UDMR și USR Plus vor primi câte un post de subprefect.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...