20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: E clar de ce la Bistrița mai e nevoie de un subprefect! Ca să știe CUM să comunice

Primarul Bistriței explica ieri că vom avea doi subprefecți. În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a găsit și motivul ”Ca să știe CUM să comunice”. Asta după ce social-democrații au primit un răspuns hilar la o petiție depusă la Instituția Prefectului.

În scandalul schimbărilor de directori ai unităților de învățământ, cei trei parlamentari social-democrați ai județului nostru au depus la Prefectura Bistrița o petiție prin care cereau anularea deciziei conducerii Inspectoratului Școlar.

Răspunsul primit a fost…hilar.

Referitor la cele afirmate în petiție, am început deja să cerem informații care să ne ajute să aflăm adevărul” e o parte a răspunsului primit de la Instituția Prefectului.

Documentul, în integralitatea sa, îl vedeți mai jos:

 

În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a atacat modul defectuos de comunicare al Instituției Prefectului.

Poate de aceea mai e nevoie de încă un subprefect, care să știe CUM să comunice” a concluzionat acesta, făcând referire la declarațiile de ieri ale primarului Ioan Turc care explica faptul că la Bistrița, postul de prefect rămâne liberalilor, iar UDMR și USR Plus vor primi câte un post de subprefect.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...