8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: E clar de ce la Bistrița mai e nevoie de un subprefect! Ca să știe CUM să comunice

Primarul Bistriței explica ieri că vom avea doi subprefecți. În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a găsit și motivul ”Ca să știe CUM să comunice”. Asta după ce social-democrații au primit un răspuns hilar la o petiție depusă la Instituția Prefectului.

În scandalul schimbărilor de directori ai unităților de învățământ, cei trei parlamentari social-democrați ai județului nostru au depus la Prefectura Bistrița o petiție prin care cereau anularea deciziei conducerii Inspectoratului Școlar.

Răspunsul primit a fost…hilar.

Referitor la cele afirmate în petiție, am început deja să cerem informații care să ne ajute să aflăm adevărul” e o parte a răspunsului primit de la Instituția Prefectului.

Documentul, în integralitatea sa, îl vedeți mai jos:

 

În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a atacat modul defectuos de comunicare al Instituției Prefectului.

Poate de aceea mai e nevoie de încă un subprefect, care să știe CUM să comunice” a concluzionat acesta, făcând referire la declarațiile de ieri ale primarului Ioan Turc care explica faptul că la Bistrița, postul de prefect rămâne liberalilor, iar UDMR și USR Plus vor primi câte un post de subprefect.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.