18.2 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: „Mă voi bate pentru a schimba legea achizițiilor publice. Am promis…”

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, Daniel Suciu – deputatul PSD de Bistrița-Năsăud – a vorbit despre realizările și proiectele sale din 2007 încoace, de când face politică.

Daniel Suciu s-a referit la pensiile speciale de curând eliminate pentru parlamentari, dar și despre criza sanitară sau performanțele actualului guvern.

Jocul politic va fi influențat de evoluția economică, de evoluția pandemiei și de ceea ce ne pregătesc guvernanții. Asta ne afectează pe toți. Voi fi foarte atent la ce se întâmplă în Bistrița, pentru că cele mai multe proiecte europene, cât am fost ministru, le-am semnat în județul Bistrița-Năsăud, pentru Bistrița…”, a precizat Daniel Suciu.

Deputatul a mai adăugat că va monitoriza cu atenție promisiunile primarului Ioan Turc din campania electorală.

Este gata un proiect de lege referitor la vouchere de vacanță pentru sectorul privat… Aceasta prevede deduceri fiscale și reduceri de impozite pentru privații care oferă aceste vouchere. Statul român va avea numai de câștigat, ca și sectorul turism, de altfel.

A fost o muncă destul de complicată pentru că a fost mult de modificat. Discutăm de vreo patru legi și ordonanțe de urgență care trebuie modificate.

Cu acest proiect intenționez să mă prezint și la colegii parlamentari din USR-Plus și PNL. În principiu știu că mă vor refuza. Dar îi rog pe această cale să mă susțină în acest demers. N-o să-mi asum toate meritele, dacă această lege va trece voi ști să le mulțumesc. Am suficientă experiență ca să nu mă laud doar eu, dacă și alții m-au sprijinit înr-un demers”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Un alt proiect pe care deputatul Daniel Suciu l-a promis în campanie se referă la modificarea legii pentru achizițiile publice. Mă voi bate pentru acest proiect, am promis în campanie și am să mă țin de cuvânt”, a subliniat Daniel Suciu.

Alte detalii despre activitatea politică a deputatului Daniel Suciu puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/yLEG2iUWV-0″ aspect_ratio=”866:487″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...