9.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Deputatul Daniel Suciu: „Mă voi bate pentru a schimba legea achizițiilor publice. Am promis…”

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, Daniel Suciu – deputatul PSD de Bistrița-Năsăud – a vorbit despre realizările și proiectele sale din 2007 încoace, de când face politică.

Daniel Suciu s-a referit la pensiile speciale de curând eliminate pentru parlamentari, dar și despre criza sanitară sau performanțele actualului guvern.

Jocul politic va fi influențat de evoluția economică, de evoluția pandemiei și de ceea ce ne pregătesc guvernanții. Asta ne afectează pe toți. Voi fi foarte atent la ce se întâmplă în Bistrița, pentru că cele mai multe proiecte europene, cât am fost ministru, le-am semnat în județul Bistrița-Năsăud, pentru Bistrița…”, a precizat Daniel Suciu.

Deputatul a mai adăugat că va monitoriza cu atenție promisiunile primarului Ioan Turc din campania electorală.

Este gata un proiect de lege referitor la vouchere de vacanță pentru sectorul privat… Aceasta prevede deduceri fiscale și reduceri de impozite pentru privații care oferă aceste vouchere. Statul român va avea numai de câștigat, ca și sectorul turism, de altfel.

A fost o muncă destul de complicată pentru că a fost mult de modificat. Discutăm de vreo patru legi și ordonanțe de urgență care trebuie modificate.

Cu acest proiect intenționez să mă prezint și la colegii parlamentari din USR-Plus și PNL. În principiu știu că mă vor refuza. Dar îi rog pe această cale să mă susțină în acest demers. N-o să-mi asum toate meritele, dacă această lege va trece voi ști să le mulțumesc. Am suficientă experiență ca să nu mă laud doar eu, dacă și alții m-au sprijinit înr-un demers”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Un alt proiect pe care deputatul Daniel Suciu l-a promis în campanie se referă la modificarea legii pentru achizițiile publice. Mă voi bate pentru acest proiect, am promis în campanie și am să mă țin de cuvânt”, a subliniat Daniel Suciu.

Alte detalii despre activitatea politică a deputatului Daniel Suciu puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/yLEG2iUWV-0″ aspect_ratio=”866:487″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.