13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

VIDEO – Deputatul PSD Daniel Suciu, către Ioan Turc: „Nu mai căutați piatra filosofală. Luați măsuri!”

Nu este normal să fim în luna mai, iar Primăria Bistrița să nu aibă un contract încheiat pentru cosirea ierbii dintre blocurile în care locuim – a transmis deputatul PSD Daniel Suciu.

Neancorat în sinergia faptelor, pe domnul primar și tot executivul primăriei îl bântuie soluțiile sofisticate. Doar că, ce să vezi, e atât de simplu să constatăm că iarba e de-un metru prin oraș!”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

Acesta a postat un mesaj pentru primarul Ioan Turc în care îl invită printre blocuri. „Luați măsuri, și nu mai căutați piatra filosofală. Riscați să ajungeți în derizoriu. Iar noi – să ne umplem de căpușe…”, a mai spus Daniel Suciu.

La fel de simplu e să vedem că domnul primar Turc nu știe dacă se face dezinsecție sau nu. Surpriză, la sfârșitul lunii mai nu avem contract finalizat pentru tăiatul ierbii. Luați o pauză din cearta voastră internă și cosiți iarba. Asta nu e sofisticat deloc!”, a concluzionat deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: