17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Ioan Turc: CINE le-ar putea înlocui pe Floare Gaftone și Monica Pop la primărie

Cele trei „zeițe” din Urbanism sunt cercetate sub control judiciar. Mai mult, Floare Gaftone și Monica Pop NU vor mai avea voie să profeseze. Primarul Ioan Turc a declarat pentru Bistrițeanul.ro CINE ar putea locul celor două.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, ȘASE funcționari publici au fost vizați în dosarele ce au stat la baza perchezițiilor de la Primăria Bistrița.

EXCLUSIV: 6 funcționari din Primăria Bistrița sunt urmăriți penal!

Dintre aceștia, trei au fost reținuți pentru 24 de ore. E vorba de Floare Gaftone – secretarul municipiului, Monica Pop – arhitectul șef și Monica Szucs – consilier superior în cadrul Primăriei Bistrița.

UPDATE: Floare Gaftone, Monica Pop și Monica Szucs, primii funcționari reținuți!

Cele trei au ajuns azi în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.

Procurorii au cerut ca Floare Gaftone și Monica Pop SĂ NU MAI PROFESEZE.

VIDEO – Procurorii le-au tras pe dreapta! Gaftone și Monica Pop au scăpat cu control judiciar, dar nu mai au voie să profeseze

Floare Gaftone a și contestat măsura „în secunda doi”.

Dacă decizia instanței rămâne neschimbată, atunci posturile pe care le ocupă cele două în cadrul aparatului Primăriei Bistrița rămân… goale.

Ioan Turc a explicat că sunt două persoane care ar putea lua locul acestora.

Noi nu am fost încă informați oficial despre decizia instanței. Nu am primit încă niciun document oficial. De îndată ce îl vom primi și vom afla că doamna Gaftone și doamna Monica Pop NU mai au voie să profeseze, le voi suspenda din funcție, categoric.

În ceea ce privește persoanele care le-ar putea locul, există în fișa postului înlocuitori de drept. Ar fi vorba de doamna Bilegan Daniela, la Urbanism, și domnul Cincea la Juridic. Dar luni dimineața, în speranța că până atunci primim și noi informarea oficială, voi face o analiză pertinentă și voi face o comunicare clară, categoric. Voi anunța exact cine sunt persoanele care vor prelua atribuțiile arhitectului șef și ale secretarului municipiului”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. Si domnul Cincea de la juridic nu are dosar PENAL ? Intreb , nu dau cu parul ca sa stiu pe cine sponsorizez mai departe cu leutul meu impozitat pentru salariu .

 2. Mai balane…când era gaftone pe funcție nu erai așa îngrijorat de leuțul tău! Te tinea în brațe..te mângâia..te lăsa să perorezi prostii la dezbateri..ce mai..erai vedetă..ti și chereji..titani. acum ai emoții că leuțul tău e cheltuit pe alții? Tot pe gaftone e cheltuit…că și pușcăria costă..

 3. Asta-i cu capu’!!!!
  Pai Cincea nu ținea la semnat acte cu săptămânile, el e omul care nu răspundea niciodată la telefonul mobil de serviciu!!!!
  Frate primarele… are dosar penal și el și tu îl avansezi??? Chiar și în declarații politice/mincinoase????
  Pe bune eee??? Doar atâta poți???
  Ce informări oficiale vrei? Exista comunicate oficiale în presa ale procuraturii! Vrei să-ți trimită cu porumbelul????

 4. Întâiul filosof orator jurist sofisticat al orașului, Așteaptă comunicatul oficial, poate trimis prin posta cu confirmare de primire… bre, ești amator rău!
  Dar auditul intern din Februarie pe cele 2 PUG-uri comandat de primar unde l-a pitit? Ca Bistriteanul a publicat concluziile și arătau cam ce zic anchetatorii. Adică, știa din Februarie și l-a ascuns ca nu i-a convenit…sau l-au șantajat zeițele și pe el???
  E bun de dus și el la procuror ca e cel puțin tăinuirea ce-a făcut…

 5. Bai iuliane esti ividios ca am fost prezenti la absolut toate dezbaterile publice cu drept de a interveni in calitate de cetatean contribuabil si ONG-ist ? Fa ceva prin casa fa curat lasa tastele ca vad ca te roade rau ceva si pe tine.

  • Domnule Balan, data fiind calitatea Dvs susținută mai sus pe care n-o neg, totuși, cum comentați aceste știri legate de urbanismul din primărie? Ca doar sunteți expert și om cu sufletul alături de bistrițeni. Erați un aprig susținător al dnei Gaftone? O mai sprijiniți???

 6. Macar acum ar trebui sa ocupe postul de arhitect sef, cineva care a facut de drept, facultatea de arhitectura.O persoana cu viziune, simt artistic, creativitate si cunostinte adecvate.Gasca veche poate fi inlocuita.Nu cred ca a functionat fara complicitatea tuturor(garda veche).Adica toti care au emis, semnat autorizatii cu stiinta.

 7. Dl Primar stima ,dl Cincea marele director din informati si dînsul este cercetat penal ,își face serviciul asa la vrajeala ,oare cîte semnături are si dînsul date ,cind doamna Gaftone nu era la serviciu ,de cîte ori este căutat de cetățeni se închide în birou motivînd ca se afla la Instanța, nu răspunde la nici un telefon pt a lămuri unele probleme cu cetățeni care îl caută. Nu este posibil dl Primar sa luati asa o hotărîre pt a pune pe acest om într-o funcție, deoarece si el este cercetat penal .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...