6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: DJ-ii de la SPOTival i-au ținut în priză pe bistrițeni! VEZI care a fost atmosfera pe pietonal

Bistrițenii au primit, în sfârşit, ce meritau: DJ-ii de la UNTOLD și NEVERSea au fost invitaţi la SPOTival și au făcut furori în primele două seri de festival! Pe lângă extazul creat, oamenii s-au putut bucura de niște vinuri delicioase, dar şi de o dezlănţuire de arome și gusturi oferite de organizatorii SPOTival.

Au cântat și au dansat pe cele mai cunoscute ritmuri ale vremii! Bistrița s-a transformat în cele două seri de SPOTival într-un adevărat festival! Lumini, sunete, show-uri și concursuri, toate asezonate cu multă voie bună!

În prima zi de festival, DJ Arias din Sibiu a ridicat oamenii și i-a adunat în jurul scenei ore în șir! Au dansat și s-au distrat așa cum se cuvine într-o zi de sărbătoare.

[arve url=”https://www.facebook.com/streetfoodspotival/videos/2574728062549916/?__tn__=%2Cd%3C-R&eid=ARAKMNBx_vUlIpnQdob7iwzon4jJdeFVYjQmlFHiN6R6Mc5977QnrnvOYigrk0x1uE8XdyBOTfoAVVP7″ /]

Nici cu seara trecută nu le este rușine! DJ Vladimir a fost pe gustul bistrițenilor, cei mai tineri sărind și dansând cu prietenii chiar lângă scenă! Toate mâinile au fost în aer!

https://www.facebook.com/streetfoodspotival/videos/475434143236920/?__tn__=%2Cd%3C-R&eid=ARAKMNBx_vUlIpnQdob7iwzon4jJdeFVYjQmlFHiN6R6Mc5977QnrnvOYigrk0x1uE8XdyBOTfoAVVP7

Cozile de la truck-urile cu mâncare s-au dovedit, de asemenea, destul de mari: semn că bistrițenilor chiar le-a plăcut mâncarea de la SPOTival. Bucătăria turcească, spaniolă și italiană i-a făcut pe bistrițeni să se lingă pe degete. Mai mult decât atât, aceștia s-au bucurat și de băuturile celor de la Cocktails and Dreams, pe lângă vinurile aromate puse la dispoziție.

Dacă nu ați ajuns încă la SPOTtival, mai aveți o șansă! Astăzi este ultima zi în care vă puteți delecta cu muzică și mâncare de calitate!

NU uitați! Diseară de la ora 19 ne vedem pe pietonal cu Paul Damixie, iar de la 23 ne dăm întâlnire în Clubul Atmosphere pentru un after party de zile mari!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: