3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO: Doi copii s-ar lăuda că ar fi aprins focul! VEZI ce spune mama proprietarei casei unde a izbucnit incendiul

Un puternic incendiu a izbucnit în localitatea Budacu de Jos. Flăcările au cuprins anexa unei case nelocuite, dar s-au extins rapid și la gospodăria din vecinătate. Doi copii s-ar „lăuda” că au aprins focul. VEZI ce spune și mama proprietarei casei unde a izbucnit incendiul:

Mobilizare de forțe a celor de la ISU BN și SVSU Budacu de Jos. Un incendiu a izbucnit la anexa unei case. Flăcările s-au extins rapid și la a doua anexă din aceeași gospodărie, apoi la anexele altei gospodării. Chiar și o casă era amenințată de flăcări.

FOTO/VIDEO Budacu de Jos: Mai multe gospodării, cuprinse de flăcări!

Din fericire, intervenția promptă a salvatorilor a împiedicat răspândirea flăcărilor și la casa de locuit. Proprietara casei unde a izbucnit incendiul locuiește la Bistrița, de ani buni.

Martorii incendiului susțin că i-ar fi auzit pe doi copii lăudându-se că ei s-au jucat cu focul în șura de unde a izbucnit incendiul. Aceștia ar fi copiii unei familii mutate în apropiere.

Mama proprietarei casei amenințate de flăcări nu crede că ar fi copiii de vină, ci mai degrabă, unul dintre cei mari, beat fiind, „o fi aruncat o țigară, când o fi mers la wc. Că nici wc în curte n-au!”.

Întreaga declarație a femeii, care-și amintește că gospodăria făcută acum scrum e de pe vremea tatălui ei, dar și acuzele aduse, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/WPmO2QQpzlM” /]

Pompierii încă nu au emis o poziție oficială vizavi de cauza incendiului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...