-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO: Doi pescari s-au întâlnit, în miez de noapte, cu o ursoaică cu pui, la Colibița. Cum s-a terminat totul:

Doi pescari au avut parte de spaima vieții lor, după ce noaptea trecută s-au întâlnit cu o ursoaică cu pui. Cei doi se aflau la pescuit, la Colibița și când au văzut ursoaica la nici 40 de metri de ei au cerut ajutor. Un paznic a Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi le-a sărit în ajutor.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, la Colibița. Aproape de miezul nopții, cei doi pescari se aflau la pescuit când de ei s-a apropiat o ursoaică cu pui. Animalul s-a apropiat la 30-40 de metri de cei doi. Văzând ursoaica atât de aproape, cei doi au luat-o la fugă și și-au abandonat sculele de pescuit pe malul lacului.

Pescarii au apelat la paznicul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din zonă. Acesta a ajuns la ei în 10 minute cu o barcă și i-a trecut lacul.

„La ora 23:00 am avut ocazia să scăpăm teferi la Colibița după o întâlnire cu o ursoaică cu trei pui. A apărut la 30-40 de m de colegul meu, noroc că nu am făcut parte din meniul ei. Mulțumesc paznicului AJVPS BN, care a venit în ajutorul nostru în 10 minute după întâlnirea de gradul III și ne-a extras din zona fierbinte.”, povestește Dan Suciu, unul dintre pescari, pe Facebook.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. De acuma, le recomand pescarilor, ca sa-si confectioneze si ei, pe langa ” scule ” si cate un cutzit din lemn ( ca si vanatorii ) … sa-si poata rade rahatul din nadragi… cand dau nas in nas cu ursul … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...