13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

VIDEO: Doi pescari s-au întâlnit, în miez de noapte, cu o ursoaică cu pui, la Colibița. Cum s-a terminat totul:

Doi pescari au avut parte de spaima vieții lor, după ce noaptea trecută s-au întâlnit cu o ursoaică cu pui. Cei doi se aflau la pescuit, la Colibița și când au văzut ursoaica la nici 40 de metri de ei au cerut ajutor. Un paznic a Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi le-a sărit în ajutor.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, la Colibița. Aproape de miezul nopții, cei doi pescari se aflau la pescuit când de ei s-a apropiat o ursoaică cu pui. Animalul s-a apropiat la 30-40 de metri de cei doi. Văzând ursoaica atât de aproape, cei doi au luat-o la fugă și și-au abandonat sculele de pescuit pe malul lacului.

Pescarii au apelat la paznicul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din zonă. Acesta a ajuns la ei în 10 minute cu o barcă și i-a trecut lacul.

„La ora 23:00 am avut ocazia să scăpăm teferi la Colibița după o întâlnire cu o ursoaică cu trei pui. A apărut la 30-40 de m de colegul meu, noroc că nu am făcut parte din meniul ei. Mulțumesc paznicului AJVPS BN, care a venit în ajutorul nostru în 10 minute după întâlnirea de gradul III și ne-a extras din zona fierbinte.”, povestește Dan Suciu, unul dintre pescari, pe Facebook.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. De acuma, le recomand pescarilor, ca sa-si confectioneze si ei, pe langa ” scule ” si cate un cutzit din lemn ( ca si vanatorii ) … sa-si poata rade rahatul din nadragi… cand dau nas in nas cu ursul … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...