12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Două familii au rămas fără agoniseala de-o viață, în ajun de An Nou! AJUTĂM?

Ultima zi a anului 2023 a fost una tragică pentru două familii din Lunca Ilvei. Agoniseala de-o viață a fost făcută scrum. Un incendiu puternic a mistuit două case de locuit și un magazin. AJUTĂM??

Un incendiu puternic a izbucnit ieri dimineață în Lunca Ilvei. Pompierii, voluntarii și sătenii s-au luptat cu flăcările câteva ore bune. În ciuda eforturilor depuse, au ars două case și un magazin sătesc.

Mai multe detalii și imagini din momentul intervenției, aici:

FOTO/VIDEO Tragedie în ultima zi din an, la Lunca Ilvei: un incendiu puternic a cuprins trei clădiri

Chiar dacă, din fericire, nu au fost pierderi de vieți omenești, agoniseala de-o viață a două familii s-a făcut scrum în prag de an nou.

Comunitatea a început deja să se mobilizeze pentru a ajuta cele două familii. Pe rețelele de socializare s-a făcut apel la toți cei care doresc să facă o faptă bună, să doneze pentru cele două familii afectate de această tragedie.

În ajunul noului an a avut loc un incediu care a nimicit în totalitate o casă de locuit în Lunca Ilvei și a distrus alte două imobile: o casă de locuit împreună cu magazinul alimentar.

Acest incediu a afectat două familii vecine. Pentru a le susține, cei care doresc și au posibilitatea sunt rugați să doneze în următoarele conturi:

 • Pentru familia Căntăroaie Dorel (Denisa și Alina):
  • Cont lei – Beneficiar: Denisa-Cristina Căntăroaie
   • IBAN: RO14BREL0005515432360100
  • Cont euro – Beneficiar: Denisa-Cristina Căntăroaie
   • IBAN: LT583250062194040664
 • Pentru familia Cantaroaie Flaviu si Felicia:
  • Cont lei – Beneficiar: Bianca Roman
   • IBAN: RO55BTRLRONCRT0231979502” este mesajul postat pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Incredibil de trist să aud despre familiile care și-au pierdut agoniseala de-o viață chiar în Ajunul Anului Nou. Sper că comunitatea se va uni pentru a le oferi suportul necesar în aceste momente grele.

 2. Oamenii trebuie să înțeleagă că ” doamne ajută și doamne ferește” nu ajută pe nimeni cu nimic, trebuie să ne ajutăm între noi. Sper să fie cât mai mulți care înțeleg asta.

 3. Oare cele 2 case aveau asigurare ? In fond exista o obligatie legala ca fiecare casa sa aiba asigurare PAD macar, care costa cat 4 pachete de tigari pe an.
  De ce nu indemnati oamenii sa isi faca astfel de asigurari, ca sa se protejeze pe ei si sa nu mai ajunga la mila comunitatii cand se intampla astfel de accidente, ca sa nu mai vorbim de o asigurare suplimentara cu cateva sute de lei pe an, asiguri toata locuinta la valoarea justa.
  Sunt convins ca din oamenii de la tara marea majoritate nici nu stiu ca exista aceste obligatii legale, ce sa mai vorbim de optiunea de asigurare facultativa.

  • Aveți dreptate,am o cunoștință care se ocupă cu asigurări de orice fel și zice că 9 din 10 mai ales la țară nu au asigurare. Familie respective sper să aibă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?