20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

VIDEO EMOȚIONANT: S-au dus zmei și „șoșoace” la București și s-au întors „căpreoare” cu ochi umezi…

Și-a strâns Turc gașca de huligani și majorete expirate din PNL BN și s-au dus cu toții, dom’le, în București, să facă spectacol! Știți cum au pornit? Zmei. Știți cum s-au întors? „Căpreoare” cu ochi umezi.

Mai că-i podidesc lacrimile pe stradă când se gândesc cât de proști au fost și au mai și semnalizat din peluză, să-i vadă toată țara. Ei și delegații din Vrancea, Argeș și Brașov și Sectorul 3 București (asta-i lista cu organizațiile care își iau adio de la bani și funcții). Că s-au găsit ei, iluminati, de l-au huiduit pe Cîțu, pe Iohannis, tot ce nu semăna cu Orban președinte, că ei numa poezia asta au învățat-o.

Ia uitați aici galeria PNL Bistrița, în plin spectacol, urlând din toți rărunchii la cel care urma să le fie șeful suprem, câteva ore mai târziu:

Oooo, doamna Calo, dar ce voce, cât talent… Oooooo, și doamna inspectoare din ISJ BN, Marioara Jauca…Dintr-o imagine a predat tuturor copiilor și profesorilor din județ și din țară ce trebuie să faci să prinzi un scaun în inspectorat. Gura mare, vot politic la comandă și îți dă partidul scaun călduț, remunerat bine, din care să fugi la București și să arăți întregii țări că n-ai nimic în cap, da e suficient să ai un vot. Nu mai zicem de probitatea morală de care ar trebui să dea dovadă un INSPECTOR ȘCOLAR, adică unul plătit de stat ( că nu vă plătește partidul) să facă educație. Ce educație? Care-i morala aici că n-am prins-o nici noi, care am văzut multe, darămite copiii și profesorii care vă salută cu respect când vă prezentați ca inspector școlar. Bleahhh. Halal inspector. Nu mai zicem de sfidarea de a urla în plin val 4 al pandemiei din toți plămânii, fără mască, din balcon, în capul celor de jos, într-un spațiu închis, unde era om lângă om.

Haideți mâine în fața directorilor de școli și părinților, doamna inspector Jauca, și ziceți-le că închideți școala, că e mare incidența și numai voi la PNL puteți sta 5000 într-o sală unde să mai și urlați unii la alții fără mască.

Ei, și după ce s-au dat în spectacol și au făcut atmosferă ca la Bistrița, huliganii și majoretele expirate care populează acum PNL BN și-au dat seama că și-au tufut ditai cărămida în frunte, au luat bătuta de pe Someș la București, în văzul țării. Că ce să vezi, n-a ieșit Orban cu 80 la sută cum s-au mințit între ei, a ieșit Cîțu.

Mai mult, cică s-au făcut la congres că nu-l cunosc pe deputatul Robert Sighiartău, singurul dintre liberalii locali care a mizat pe Florin Cîțu și și-a arătat public susținerea. Și dacă înainte de congres nu-l cunoșteau, după Congres a devenit iarăși frecventabil.

Didina, aka deputata Diana Morar, cică a suferit un șoc după ce a văzut că a pierdut Orban alegerile și ea și-a luat bătuta de pe Someș la Comisia de Arbitraj. După ce și-a luat cartonaș roșu și-a pierdut și memoria, n-a mai cunoscut pe nimeni. No, necăjită oricum, că pariase de toți banii pe Orban. Ce n-a știut e că în politică e ca la păcănele, oricâți bani ai băga, câștigă alții.

Mai șocat decât era e acum senatorul Florean. Ne-a trimis link cu selfic, cum și-a luat el adio de la Orban. Măi, ne-a dat o lacrimă, nu alta…

Prefectu Stelică nu se simte bine nici el, are numa transpirații de două zile, cică i se clatină scaunul, da’ nasol tare.

Ăștia care freacă scaunu prin deconcentrate suspină și ei, că se anunță zile grele pentru PNL BN. Cîțu cică nu uită și nu iartă, iar liberalii bistrițeni și-au dat foc la valiză cu strigături și acum au rămas fără poartă de intrare la Guvern. Tre să-l sune pe Robert și cică la Robert sună ocupat…Necaz mare, vă zicem…

Și așa se face că la două zile după congres nu mai e picior de zmeu la liberali, numa „căpreoare” cu ochi umezi, suspinând după funcții și avantaje pierdute…

ARTICOLE SIMILARE

15 COMENTARII

 1. asta se intampla cand faci politica cu toate tampitele si toate gaitele …Orice cretina se poate insscrie in partid…Cand te uiti la cine e in PNL observi ca majoritatea-s bujetari…Te apuca plansul !! ca de ras am trecut demult!!

 2. Văzut-ai tu, Deneșe Ioane?
  Și liberalii urlă-n balcoane!
  Inspectoarele bârgăoance,
  Profesoarele răspițipoance
  Și Licii – ilicii locali, pulifricii
  Tocmiți s-aplaude ludovicii.

 3. Unde sunt comentariile nesimțite și cu aere de superioritate, scrise sub nume false și sute de VPN-uri de către consilierii academicieni ai domnului primar??? Sa ne spună ei cât de prosti suntem și ce viziune futurista au ei pentru viitorul acestui oraș. Viitorul e în Buda. Ca tot se achiziționează. Scrieți domnilor consilieri ca d’aia sunteți plătiți de noi. Înțelegem ca ați răgușit de la atâta urlat , dar tot puteți tasta. Sau v-au rupt și dejetete aia a lu’ Câțu???

 4. daca Florean zicea de PE-SE-DE ca e partid de pilosi si neamuri….apoi PE-NE-LE……vai si amar. e partid de neamuri de alea de straita!!!!!!!!! atata ardoare si atata balet pentru functii…..inca nu s-a vazut!!!!!!!!!! PE-NE-LE nu mai exista, exista doar profitorii care si-ar aranjat functiile de selfie-senatori, sossoce de balcon inspectori judeteni, etc. RUSINE!!!!

 5. Cred CA e primula articol ce m-a facut sa rad vreodata in ziarul vostru, dar rasul e isterici, CA cu asa oameni mergem Mai departed in orasel, despre calo aia ce sa zici doamne iarto, DACA scrieti asa o sa citesc Mai des

 6. N-am avut timp sa aprofundez articolul dar la prima lecturare pare a avea un mesaj pro-Citu ! Sa inteleg ca politicienii PNL – BN au gresit exprimindu-si adversitatea fata de acest individ ? Adica e mai ok sa te lasi cumparat pe 30 de arginti decit sa ai coloana vertebrala ? Viitoarele sondaje de opinie ne vor arata daca Citu este omul potrivit la locul potrivit.

 7. Eu dau șampania redacției dacă nu e așa , prezicerile mele sunt astea: vicele, colegul lui de partid se va vrea Primar și se va alia cu consilierii, ceea ce cred ca se întâmpla și amu’ , îl fac pe Turc din toate pozitile ca el in loc sa păstreze distanță și sa ii pună la locusorul lor,eu cred că le-o dat gir la toate. Mare prostie ca și boos de oraș sa faci asta. Ba in plus ați scris dv. ca iau după proiecte europene. Unde sunt schimbările pe organigrama promisa, l-o combinat aia care-l consiliază sa minta un oras întreg. Eu cred ca Turc nu mai are nici un cuvânt in fata nimănui și asta pentru ca s-a lăsat condus de toti habarniștii si astia l-o trădat la fel cum Orbán o fost trădat . Concret ce se vede in orasu asta schimbat, nimic. Bă ei fac valuri ca in campanie pe imagine, da imagine pe ce?Pe proiecte începute de PSD , scoli renovate, renovare blocuri, mobilitate urbană( o prostie). Domnule Turc eu v-am votat, dar dacă continuați sa stați după uși și nu sunteti bărbat, peste doi ani va înjură lumea pe strada. Păcat ca nu v-ați luat adevărați profesioniști lângă domniile dv.

 8. Văzut-ai tu, Deneșe Ioane?
  Și liberalii urlă-n balcoane!
  Inspectoarele bârgăoance,
  Profesoarele răspițipoance
  Și Licii – ilicii locali, pulifricii
  Tocmiți s-aplaude ludovicii.
  Toți, când taraba se-nchide,
  Negustoresc în alte partide.

  Deneșe Ioane, exule liberal,
  Zi-ne, tu ce simți structural.
  Crezi că mai vii la butoane?
  Răspunde-le fraților, Ioane!
  Studiază toate silviculturile,
  Ca să pricepi altfel pădurile
  Ori codrii tăiați ca posmagii,
  Brazii drepți, molizii și fagii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!