0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

VIDEO: Familia cu 7 copii, care a curățat Dealu Târgului, sursă de inspirație! Peste 50 de persoane li s-au alăturat

O familie cu 7 copii a ecologizat Dealul Târgului. Exemplul lor a fost o inspirație pentru alții. Peste 50 de persoane li s-au alăturat în acțiunile care au urmat. CE planuri are familia FRIM:

Acum două săptămâni, o familie cu 7 copii, „înarmată” cu mănuși și saci de gunoaie, a ecologizat păduricea din Dealul Târgului.

VIDEO EXEMPLU: 7 copii și părinții lor au curățat pădurea din Dealul Târgului

Astăzi, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, membrii familiei FRIM au fost invitați să vorbească despre ceea ce au făcut.

Când am plecat din România am lăsat gunoaiele aici, după 30 de ani ne-am întors și erau tot acolo. E frumoasă România, chiar e frumoasă, și nu trebuie să așteptăm de la nimeni, trebuie să punem fiecare mâna la curățenie”, a explicat tatăl familiei.

Cum în plimbările lor ajungeau foarte des pe Dealul Târgului, nu au mai putut să stea nepăsători și s-au apucat de lucru.

Treceam des pe acolo și când am văzut atâtea gunoaie, a fost neapărat să le adunăm. Parcarea aia se transformă în KFC, noaptea. Vin tinerii cel mai probabil cu pachetele acolo și mănâncă și le aruncă. Domnul cu înghețata din zonă a zis că să vină Guvernul să adune gunoaiele. Toți trebuie să punem mâna. Nouă ni s-au alăturat oricum, aproape 50 de persoane care ne-au ajutat. Și vrem să mai facem campanii de ecologizare. Avem nevoie și de mașină pentru a transporta gunoaiele, dar, așa cum spuneam, toți trebuie să adunăm gunoaiele și să păstrăm curățenia”, a mai spus bistrițeanul.

Instituția Prefectului a acordat câte o mică atenție copiilor familiei Frim, în semn de apreciere. Și a promis susținerea lor în activitățile viitoare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...