15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

VIDEO – FII REPORTER: „Nici morții noștri nu se mai pot odihni liniștiți! Copiii se distrează distrugând morminte!”

Mai mulți localnici din Vermeș sunt revoltați pe noua „distracție” a unor copii din localitate. Aceștia au rupt cruci de lemn de pe morminte, au spart candele și tablouri, totul în urma unei provocări.

Videoul care ar fi trebuit să aducă amintiri frumoase în mintea localnicilor din Vermeș plecați peste hotare le-a adus întristare. Când cel care filma a ajuns în cimitir, a văzut că numeroase morminte sunt vandalizate.

S-a întâmplat săptămâna trecută! La mormântul tatălui meu au spart doar candelele. Este un mormânt nou din marmură și granit. La cel al verișoarei mele au rupt crucea pe care au înfipt-o invers în pământ, au spart suportul unde era poza, și tot ce era pe mormânt! Au distrus mai multe morminte!”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Liana S.

S-ar părea că totul a fost o distracție pentru trei copii care ar fi primit o provocare.

Toate au fost făcute de trei copii. Din câte am înțeles, au primit o provocare, însă nu știu în ce măsură este adevărată această informație. Noi nu suntem în țară și nu știm să vă spunem exact. Dar a fost confruntată mama unuia dintre copii și reacția ei a fost că nu e mare lucru. Nu știu nici dacă s-a făcut vreo plângere… Sper doar să nu mai facă așa ceva și să ne lase morții să se odihnească în pace!”, a mai spus Liana S.

Mai mulți localnici din Vermeș, plecați peste hotare, au postat online imaginile, supărați că au fost vadalizate mormintele celor dragi ai lor.

Dragi oameni buni! Ia vedeți ce se întâmplă în cimitirul din Vermeș. O devastat mormintele copiii din Vermeș fără educație și responsabilitate! Strigător la cer! Morții noștri nu au liniște să se odihnească în pace!”, a scris și Lidia L. pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Provocarile vin de pe retelele de socializare dirijate de SATANA.
    Chiar daca expresia pare demodata cu siguranta asa se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.