15.4 C
Bistrița
duminică, mai 28, 2023

VIDEO: Floare Gaftone și Monica Pop au fost suspendate din funcție!

Secretarul general al municipiului Floare Gaftone și arthitectul șef Monica Pop au fost suspendate din funcție. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Bistriței, Ioan Turc. Colega lor Monica Szucs, cercetată și ea sub control judiciar, a fost mutată disciplinar.

Floare Gaftone, secretarul general al municipiului și arhitectul șef Monica Pop au fost suspendate din funcție. Se pare că cele două nu au mai fost la muncă de o săptămână, fiind suspendate imediat după dispunerea măsurii controlului judiciar.

Primăria Bistrița a refuzat până acum să ofere un răspuns la această întrebare. Au fost înlocuite de Dumitru Cincea, șeful de la Juridic și Daniela Bilegan, șefa Serviciului Urbanism. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Floare Gaftone și Monica Pop sunt cercetate sub control judiciar. Chiar astăzi se judecă contestația celor două, care cer să se renunțe la această măsură preventivă.

Sub control judiciar este și Monica Szucs, consilier în cadrul Serviciului Urbanism. Aceasta merge în continuare la muncă, însă a fost relocată pe alt post, a precizat astăzi, într-o conferință de presă primarul Ioan Turc.

În total, 6 angajați ai Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal. Acuzațiile care li se aduc sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Zeitele au fost suspendate de domn primar de frica unui scandal in ședința CL de azi. Pavelean de-abia aștepta sa/l ia la rost pe Turc ca nu aplica legea privind suspendarea disciplinara având in vedere ditamai acuzațiile… și chiar avea dreptate!

  2. Felicitări!! Toți cei care au dat declarații false trebuiau mutați disciplinar în alte servicii și sa uite de Urbanism. Avem specialiști în oraș. Aduceți domnule primar arhitecți, proiectanți. Nu agronomi, zootehnisti și ceferiști. Se pensionează în primărie. Mutați-i pe șpăgari pe posturi unde sa nu mai aibă treaba cu cetățeanul și faceți concursuri reale. O sa vedeți ca sunt oameni competenți în orașul păstorit de dvs.

  3. Am înțeles ca sunt 6 suspecți, de ce nu sunt suspendați toți? Am văzut niște averi fabuloase, evident nu din salarii de bugetar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...