14.7 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

VIDEO: Floare Gaftone și Monica Pop au fost suspendate din funcție!

Secretarul general al municipiului Floare Gaftone și arthitectul șef Monica Pop au fost suspendate din funcție. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Bistriței, Ioan Turc. Colega lor Monica Szucs, cercetată și ea sub control judiciar, a fost mutată disciplinar.

Floare Gaftone, secretarul general al municipiului și arhitectul șef Monica Pop au fost suspendate din funcție. Se pare că cele două nu au mai fost la muncă de o săptămână, fiind suspendate imediat după dispunerea măsurii controlului judiciar.

Primăria Bistrița a refuzat până acum să ofere un răspuns la această întrebare. Au fost înlocuite de Dumitru Cincea, șeful de la Juridic și Daniela Bilegan, șefa Serviciului Urbanism. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Floare Gaftone și Monica Pop sunt cercetate sub control judiciar. Chiar astăzi se judecă contestația celor două, care cer să se renunțe la această măsură preventivă.

Sub control judiciar este și Monica Szucs, consilier în cadrul Serviciului Urbanism. Aceasta merge în continuare la muncă, însă a fost relocată pe alt post, a precizat astăzi, într-o conferință de presă primarul Ioan Turc.

În total, 6 angajați ai Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal. Acuzațiile care li se aduc sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Zeitele au fost suspendate de domn primar de frica unui scandal in ședința CL de azi. Pavelean de-abia aștepta sa/l ia la rost pe Turc ca nu aplica legea privind suspendarea disciplinara având in vedere ditamai acuzațiile… și chiar avea dreptate!

  2. Felicitări!! Toți cei care au dat declarații false trebuiau mutați disciplinar în alte servicii și sa uite de Urbanism. Avem specialiști în oraș. Aduceți domnule primar arhitecți, proiectanți. Nu agronomi, zootehnisti și ceferiști. Se pensionează în primărie. Mutați-i pe șpăgari pe posturi unde sa nu mai aibă treaba cu cetățeanul și faceți concursuri reale. O sa vedeți ca sunt oameni competenți în orașul păstorit de dvs.

  3. Am înțeles ca sunt 6 suspecți, de ce nu sunt suspendați toți? Am văzut niște averi fabuloase, evident nu din salarii de bugetar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...