27.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

3-0 pentru procuror: Floare Gaftone și Monica Pop rămân sub control judiciar

Judecătoria Bistrița a respins astăzi cererea secretarului primăriei Floare Gaftone și a arhitectului Monica Pop. Cele două au cerut să nu mai fie cercetate sub control judiciar. Măsura preventivă a venit și cu o interzicere a profesării.

Judecătoria Bistrița a respins plângerile formulate de Floare Gaftone și Monica Pop împotriva controlului judiciar. Cele două au de plătit și 500 de lei cheltuieli judiciare către stat. Măsura preventivă luată în urmă cu o săptămână și jumătate este însoțită și de o interzicere a profesării.

Doar Monica Szucs a scăpat doar cu control judiciar. Dacă cele două au fost suspendate imediat din funcție, Monica Szucs, consilier la Urbanism, a fost mutată pe alt post. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

În total, 6 angajați ai Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal. Acuzațiile care li se aduc sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...