19.7 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

VIDEO – Haosul declarațiilor lui Ioan Turc privind Urbanismul!

Primarul Ioan Turc a explicat azi că și-a dat TOT interesul pentru problemele de la Urbanism. Acesta susține că „organele competente” i-au luat-o înainte. Totuși, trei angajați au fost detașați disciplinar pe alte posturi.

La sediul Primăriei Bistrița a avut loc azi o conferință de presă. Primarul Ioan Turc a atins și el mai fierbinte subiect al zilelor: URBANISMUL.

Edilul a ținut să sublinieze faptul că și-a dat TOT interesul pentru problemele de la Serviciul URBANISM, știind „despre existența a două variante de PUG încă de când candidam de primar!”..

Acesta a enumerat pașii pe care i-a făcut pentru a afla adevărul. Puteți asculta în video de mai jos:

Ioan Turc a declarat că perchezițiile i-au luat-o înainte.

Dacă nu interveneau organele competente, vă spun că deja ar fi fost unii de la serviciul Urbanism detașați disciplinar pe alte posturi. Asta se va întâmpla oricum în această săptămână”, a explicat Ioan Turc.

Întrebat CÂȚI de la serviciul Urbanism ar fi fost detașați dacă NU INTERVENEAU procurorii, Turc a declarat că TREI PERSOANE.

E vorba de trei persoane detașate. O persoană a fost detașată la DSP, una la arhivă și mai caut un loc!”, a declarat Ioan Turc.

”Dacă cei de la audit NU au vrut să compare PUG-urile, nu e normal să fie și ei sancționați?” au întrebat reporterii.

E bună întrebarea!” – a replicat Turc.

Ulterior edilul a declarat că FLOARE GAFTONE ȘI MONICA POP SUNT SUSPENDATE.

Reporterii au întrebat atunci CINE sunt cele trei persoane de la Urbanism detașate disciplinare pe alte posturi.  Ca să afle că NU de la urbanism sunt cele detașate, ci de la AUDIT.

Deci pe lângă cele trei persoane, adică două nu mai vin la muncă și cea de-a treia care oricum a fost deja detașată pe alt post, mai sunt trei persoane detașate disciplinar. E vorba de cele care au refuzat să compare cele două PUG-uri!”, a explicat, într-un final, primarul Ioan Turc.

Puteți asculta, cu urechile voastre, AICI:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...