16.9 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

VIDEO – Turc: Trebuie să vedem pe ce variantă de PUG lucrăm! Propunerea Bistrițeanul.ro: Încercați pe cel fals!

Primarul Ioan Turc a declarat azi în cadrul unei conferințe de presă că se va elabora UN NOU PUG. „Până atunci însă, trebuie să stabilim pe ce variantă de PUG mergem!”, a declarat edilul. Propunerea Bistrițeanul.ro: „Încercați pe cel fals!”

Astăzi a avut loc o conferință la sediul Primăriei Bistrița. Ioan Turc a discutat despre problema de la serviciul Urbanism. Acesta a anunțat, totodată, că e nevoie să se stabilească pe ce PUG se va lucra.

Până la realizarea unui nou PUG, ce-l avem în vedere, trebuie să stabilim PE CE PUG lucrăm!”, a declarat Ioan Turc.

Întrebat de reporteri DE CE nu se lucrează pe varianta aprobată prin ședința de CL din 2013, Turc a declarat că lasă totul pe mâna specialiștilor.

Dar anunțul final îl voi face eu. Trebuie văzut pe care variantă lucrăm. Că este o variantă electronică și una pe hârtie. Cea pe hârtie are mai multe ștampile. Ori pe cea electronică lipsește semnătura electronică. Ori lipsa acesteia ar vicia autenticitatea documentelor emise. Varianta pe hârtie e mai limitativă, cea electronică e mai permisivă. Eu vreau să se construiască în Bistrița. Cred că se va merge pe varianta electronică, dar cum spuneam, vom vedea exact, și voi anunța chiar eu varianta pe care se va decide să se meargă!”, a declarat Ioan Turc.

Propunerea Bistrițeanul.ro: „Încercați pe cel fals!”

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Și primarul e jurist… adică, mergem pe varianta votată și legală sau pe varianta ilegală și nevotata, numai ca treebuie sa alegem. Serios? Pai, sunteți pușcăriabili in cazul asta, domn primar & consilieri dacă alegeți PUG-ul ilegal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...