17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

VIDEO – FRUMOS: Căprioare surprinse bucurându-se de zăpada din Munții Rodnei

Munții Rodnei oferă spectacole impresionante, atât de floră cât și de faună. Dacă unele animale se feresc de ochii oamenilor, altele par să ignore prezența umană. La fel s-a întâmplat cu niște căprioare surprinse în Parcul Național Munții Rodnei. Imaginile sunt SU-PER-BE:

Județul nostru se mândrește cu Parcul Național Munții Rodnei. Iar cei care străbat această zonă au parte de imagini cum rar ți-e dat să vezi.

Dacă, în special în perioada iernii, animalele din Munții Rodnei se feresc de prezența umană, luna ianuarie a anului 2021 pare să fie o lună-cadou pentru cei care străbat zonele muntoase. Mai multe căprioare au putut fi surprinse în imaginile camerelor de supraveghere, dar și un cerb și chiar o capră neagră…

Căprioare surprinse de colegul nostru ing. Lorint Grigore, pe raza Parcului National Muntii Rodnei și a Siturilor Natura 2000 ROSCI0125 Munții Rodnei și ROSPA0085 Munții Rodnei” – au scris cei de la Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei, pe Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/ParculNationalMuntiiRodnei/videos/421486189098119″ loop=”no” muted=”no” /]

Chiar și un cerb a rămas liniștit în zăpadă, lăsând turiștii să-l admire:

[arve url=”https://www.facebook.com/pitmuntean/videos/3864016173628944″ loop=”no” muted=”no” /]

Iar imagini cu căprioare au fost surprinse inclusiv de camerele fixe, pe timp de noapte.

[arve url=”https://www.facebook.com/ParculNationalMuntiiRodnei/videos/716554715955693″ loop=”no” muted=”no” /]

O imagine RAAAR întâlnită este cea a unei capre negre, iar cel ce a surprins-o sigur nu va uita experiența.

[arve url=”https://www.facebook.com/ParculNationalMuntiiRodnei/videos/531844097772620/” loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...