2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

VIDEO: Haită de câini, la plimbare prin fața Primăriei Bistrița

O haită de câini fără stăpân a fost surprinsă azi-dimineață, la plimbare, prin centrul orașului, mai exact în fața sediului Primăriei Bistrița. Tot în această dimineață, alte 8 patrupede au fost văzute hoinărind pe strada Constantin Roman Vivu.

În această dimineață, două haite de câini fără stăpân au fost văzute hoinărind pe străzile Bistriței.

Una, formată din 8 patrupede, a fost observată de o bistrițeancă pe strada Constantin Roman Vivu, iar cealaltă, din 6 câini, chiar în fața sediului Primăriei Bistrița.

Anul trecut, viceprimarul Sorin Hangan a declarat, în cadrul unei ședinței ordinare, că în jur de 800 de câini fără stăpân hoinăreau pe străzile din Bistrița.

Potrivit acestuia, nu e suficientă capturarea lor, iar municipalitatea a început inclusiv să sterilizeze și microcipeze gratuit câinii din zonele de case, însă problema va fi rezolvată total abia în câțiva ani.

ÎNGRIJORĂTOR: 800 de câini fără stăpân ar hoinări pe străzile Bistriței

Sursă video – Cristian Berari

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. ONG-urile de protecția animalelor vând cainii în Germania, Austria…etc…uitati-va pe siturile oficiale ale acestor ONG-uri…costa 500 de euro un maidanez….eu am fost sa adopt la Bistrita, mi s-a spus ca sunt pentru export…. îmi dau impresia ca iubesc banii nu animalele…
    Problema e ca primaria, adică primarul știe ce se întâmplă (poate are și el procent din vanzare) dar de suferit avem noi, care nu suntem în siguranță în orașul European unde în fata primăriei riști sa fi muscat de o haita de caini!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.