25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO/VIDEO: Inundații în câteva localități în urma ploii care s-a abătut asupra județului

Meteorologii au emis din nou COD POTROCALIU de vreme rea și inundații pentru județul nostru. Urmările vremii rele se văd deja în mai multe localități. VEZI unde sunt probleme:

Județul nostru se află până mâine dimineață la ora 07:00 sub avertizare COD PORTOCALIU de inundații. Meteorologii au emis de asemenea un alt cod de aceeași culoare de vreme severă, care din fericire a expirat la ora 17:30.

Deși ploaia nu a ținut mult, în mai multe localități din județ apa a făcut deja probleme.

Ca urmare a avertizării COD PORTOCALIU, la această oră se intervine deja în localitatea Mărișelu unde mai multe beciuri și curți au fost inundate. De asemenea, SVSU intervine și în Susenii Bîrgăului și Tiha Bîrgăului, unde, de asemenea, mai multe curți au fost inundate.

Cititorii Bistrițeanul.ro ne-au trimis filmări cu inundații și din localitățile Prundu Bîrgăului, Dumitrița și Măgurele, pe care le puteți viziona mai jos, în materialele

video:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=GT4prgFuCgM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2VOhMQDCGdo3b6mhWQMUU7JP_pyxOrdLv2iSuJCvYLltx_mSqM3ubyeWI” /]

UPDATE:

În localitatea Mărișelu situația pare să fie destul de gravă. În sprijinul echipei SVSU intervine și un echipaj de pompieri pentru evacuarea apei din beciuri.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=5oX1CC8tJJ8″ /]

Foto: ISU Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.