8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

VIDEO: Laura Bretan, admirată de zeci de milioane de oameni din întreaga lume, susţine două concerte mâine, la Bistriţa!

Admirată de zeci de milioane de oameni din întreaga lume, cu prestaţii  virale pe internet şi o apariţie de senzaţie la America’s Got Talent – Laura Bretan susţine mâine două concerte la Bistriţa!

Admiratorii şi fanii Laurei Bretan din Bistriţa au toate motivele să fie în culmea bucuriei. Tânăra solistă de pop opera va susţine mâine două concerte în oraşul nostru.

În 24 noiembrie la ora 10:00 Laura Bretan va fi prezentă la Biserica Agape de pe Drumul Cetăţii, nr. 10, clădirea Tudor.

Tot mâine, de la ora 17:00 – Laura Bretan şi invitatul ei special, tenorul Bogdan Mihai, vor susţine un concert şi la Centrul Cultural Dacia.  

Laura Bretan s-a născut în Chicago şi a început să cânte pe când avea doar 4 ani. A învățat să cânte de la mama ei, Rahela Bretan, originară din Hațeg, județul Hunedoara.

Artista s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii sale. Laura a urcat pe scene din SUA, Germania, Italia, Emiratele Arabe. În România a concertat la Sala Palatului, Ateneul Român și Opera din Cluj.

Prestațiile sale au devenit virale, fiind urmărite de zeci de milioane de oameni din lume Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite. A fost intervievată la posturi importante de televiziune precum NBC, CBS, CNN, Today’s Show, Country Living, Chicago Tribune sau NBC online.

Laura a interpretat imnul național american pentru echipa de fotbal american White Sox și echipa de baschet Chicago Bulls, de mai multe ori, fiind invitată peste tot în State să cânte imnul.

A devenit celebră după ce a participat, la doar 13 ani, la faimoasa emisiune TV America’s Got Talent, în 2016. Simon Cowell, creatorul emisiunilor American Idol, Marea Britanie Got Talent, America’s Got Talent și X-Factor a afirmat – după audiția ei – „N-am auzit niciodată așa ceva în toți anii în care am facut acest spectacol! De aceea am facut acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”

A fost finalistă în august 2016 la prestigiosul concurs american unde a primit Golden Buzzer de la Mel B – cântăreaţa şi compozitoare britanică, fostă membră Spice Girls.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ZxszXZuGa9Q” /]

Laura Bretan a cântat de mai multe ori cu David Foster, Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick. Solista a avut apariţii apreciate şi alături de fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli sau Victor Micallef – membru al celebrului grup „The Tenors”. A cântat, totodată şi alături de Jay Leno, Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri sau Michael Bolton.

Laura a apărut în filmul „Aria pentru Albrights” unde a jucat rolul principal al Annei. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Louisiana.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: