14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO – Medicii de familie cer angajaților DSP să verifice restaurantele și nunțile: Ne sfidează!

Mai mulți medici de familie au explicat azi obstacolele care le au în calea vaccinării pacienților lor. Aceștia au solicitat angajaților DSP să meargă să verifice nunțile și restaurantele. ”Ne sfidează!” a spus medicul Pavel Vila.

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de azi, medicii de familie cu ”cele mai bune rezultate” la vaccinarea pacienților au primit câte o diplomă de apreciere și o mică atenție din partea Instituției Prefectului.

Deși au avut rezultate bune, medicii susțin că se confruntă cu mai multe obstacole.

Medicul Raluca Lupu a explicat că un obstacol au fost informațiile contradictorii din media. Dar și faptul că autoritățile NU au fost prea implicate.

Preoții OPRESC oamenii să se vaccineze

Medicul Pavel Vila a explicat că e o ”campanie agresivă împotriva vaccinării” din partea preoților.

Sunt preoți care le-au spus oamenilor că dacă se vaccinează NU vor fi mântuiți. AU fost femei casre mi-au spus că NU se vaccinează că așa le-a spus duhovnicul” a subliniat doctorul.

Mai mult, faptul că NU toți angajații de la Stat s-au vaccinat, e un alt impediment.

Ancheta epidemiologică greșită- motivul răspândirii viruslui

Medicii e familie au mai subliniat faptul că cei mai în măsură să facă ancheta epidemiologică ar fi tot ei.

Nu un străin să dea telefon să întrebe. Că cel infectat spune doi contacți în loc de 10. Și doi stau în carantină dar opt se plimbă liniștiți!” au mai subliniat medicii.

NUNȚILE și angajații nevaccinați, mare sfidare

Doctorul Pavel Vila a cerut autorităților să ia înc onsioderare ca la intrarea în fiecare magazin sau restaurant să fie pus afiș cu ”Angajații sunt/nu sunt vcaccinați”.

Și să le dați celor de la DSP liber miercuri sau joi, și în weekenduri să measrgă la nunți. Să verifice că se fac nunți cu 500 de persoane șpi nu sunt vaccinate. Și cel ce pregătește mâncarea nu e vaccinat. Și merg acum la nuntă, și săptămâna viitoare la altă nuntă. Și efectiv ne sfidează, pentru că nu îi controlează nimeni!” a răbufnit medicul.

Mai multe despre nemulțumirile lor, aici:

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Nici măcar botnița n-o poartă corect și vrea să fie luat în serios… În orice caz, felicitări înmuite și urări de bine gravate pe plăcuțe suedeze neo-tovarășului turnător, apostolul Pavel al Covid-19. Bănuiesc că pârâciosul are dovezi limpezi și argumente întemeiate pentru tot ce scoate pe nări. În caz contrar, avem exemplul clasic al delatorului invidios, mârșav și odios. Să le reamintească cineva, lui și presei experte în virusologie, că ÎNCĂ există o serie de coduri și declarații internaționale, bazate pe principii etice primordiale, care protejează drepturile omului și libertățile fundamentale. Și că fiecare este responsabil de faptele sale și-și asumă consecințele pentru ele. „Pacientul are dreptul la autodeterminare, să ia decizii libere privind propria persoană. Medicul trebuie să informeze pacientul despre consecințele deciziilor lui.” Atât. Nu e nevoie de o cârtiță ordinară pentru asta.

 2. Sunt curios oare ce idiot ar putea merge în control la o nunta și sa facă control? Și cam cu câte capete în gura pleacă de acolo? Oare are posibilitatea după sa aleagă și spitalul maxilo-facial ținând cont ca în Bistrița nu exista asa ceva? Eu cred ca doctorelul asta nu a auzit ca bătaia doare!

  • De ce sa il bati. Pt ca isi face treaba. De aceea exista lege pentru a fi respectata. Toti spunem ca vrem o tara ca afara. Dar noi nu vrem sa respectam legile numai daca ne convin. Poi fara respectarea legilor nu o sa avem niciodata o tara normala.

 3. Felicitari d-l doctor VILA ! Va multumesc !
  Va multumesc pentruca– AM AFLAT CARE ESTE SITUATIA VACCINARII ,IN COM TELCIU –Aveam de gand sa vin la mormantul parintilor mei si sa-mi vad si rudele .—NU VOI VENI ! ESTE PREA PERICULOS !—-
  Am fost surprinsa f placut de atitudinea d-voastra si revolta d-voastra , vis-a-vis de INCONSTIENTA UNORA .
  In CANADA , oamenii sunt f bine informati si s-au vaccinat fara sa comenteze .— In ROMANIA , sunt probleme si-n acest domeniu de activitate .—PACAT !– Noi ,toti ne-am vaccinat dar am avut de asteptat ,ca toata lumea si-a dorit acest lucru si suntem f multi . Fiul meu ,care este medic in SUA s-a vaccinat printre primii . NU STIU CUM DE IN ROMANIA MEDICII NU SE VACCINEAZA SI AU VOIE SA MAI LUCREZE IN DOMENIUL MEDICAL–
  VA ADMIR TENACITATEA SI DORINTA DE A FACE BINE SI A AVEA O POPULATIE SANATOASA . Nu vor sa se vaccineze …cand se vor imbolnavi normal ar fi sa-si plateasca controlul medical si internarea in spital .
  Nu uit ,ca ati fost alaturi de mine in momentele grele prin care a trecut MAMA MEA. Am ocazia sa va MULTUMESC PUBLIC , DUPA F MULTI ANI . —MULTUMESC !– Stiu cat suflet puneti in tratarea celor BOLNAVI
  SANATATE SI NUMAI BINE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...