-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO – Mesaj pentru Dragnea, lung de 56 de metri, pe un teren din Șirioara – Munca a fost îmbinată cu protestul

Imaginația oamenilor când vine vorba despre exprimarea opiniilor nu are limite! O demonstrează un ecologist și un medic veterinar din Șirioara, care s-au folosit de baloți cu fân pentru a transmite un mesaj lui Liviu Dragnea. Acesta are 56 de metri lungime și da, poate fi văzut din avion.

Mesajele pentru liderul PSD se văd din avion, la propriu. O demonstrează mai mulți „protestatari” din Șirioara, care au scris pe un câmp din localitate mesajul #fără penali, folosindu-se de baloți de fân.

Pentru acest mesaj s-au folosit 180 de baloți, acesta întinzându-se pe 56 de metri. O singură literă se întinde pe 20 de metri. La compunerea acestui mesaj au muncit în jur de 10 oameni, câteva ore bune.

Mesajul va putea fi admirat cel mai probabil doar astăzi, cei care l-au compus pregătindu-se să adune baloții de lucernă pentru ca vremea rea ce se anunță să nu îi ude și să-i facă de nefolosit. Aceștia se vor transforma în hrană pentru cai.

În spatele acestui demers se află medicul veterinar Ignătescu Dan, dar și ecologistul Marius Bălan.

„Vrem conducători corecți și cât mai puțini corupți, care să urmărească binele țării și al poporului. În plus, asta e o metodă mai inedită de a protesta în timp ce muncești”, a declarat Dan Ignătescu.

După ce mesajul a fost gata, acesta a fost pozat și filmat dintr-un avion de mici dimensiuni.

„Un prieten a vrut să transmită un mesaj înainte să strângă baloții. Un medic veterinar știa că am un avion și a zis că ar fi fain să fie văzut de sus. A fost un zbor utilitar fain pentru binele țării noastre”, a declarat  Andrei Stelian, bistrițeanul care și-a pus avionul la dispoziție.

Foto/Video Dan Ignătescu

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.