25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

VIDEO – Mesajul unui bistrițean din Italia: Mi se ridică părul de pe mine când vă văd pe afară!

Alex Tofană e de 20 de ani în Italia! Ieri a dorit să transmită un mesaj, fiind îngrozit de nepăsarea din România! ”Mi se ridică părul pe mine când văd că încă ieșiți pe afară, la grătare, în grupuri! Voi sunteți nebuni?? Sau nu aveți televizoare să vedeți că virusul ăsta e real și e grav??” a spus plin de durere bistrițeanul.

Este fotograf sportiv și de 20 de ani lucrează și locuiește în Rimini, Italia! Cu toate acestea, nu a uitat de țara sa și îl doare pentru ea.

Ieri, Alex Tofană a luat legătura cu Bistrițeanul.ro, dorind să transmită un mesaj tuturor românilor, dar în mod special bistrițenilor.

”Fac video ăsta pentru că nu mă mai pot abține! Văd tot felul de video-uri cum toți oamenii sunt pe stradă, la magazine, la grătar! Ori nu vă merg televizoarele, ori nu vă dau bine știrile, dar voi nu vedeți că e plină Europa de virusul ăsta?? ….Și Italia e cea mai plină! Credeți-mă că-i gravă situația! Amândoi părinții mei lucrează la spital și-mi spun ce văd cu ochii lor! Credeți-mă, e grav! Virusul ăsta e foarte periculos! Și e doar începutul!….Credeți că România e păzită?? Că are bariere și nu vine virusul??? …NU ieșim din casă decât pentru a lua mâncare! Ori nu credeți, ori ….Sunteți nebuni?? Stați în casă!…NU știu ce să vă mai spun! NU ieșiți, NU grupuri! Doamne ferește să se răspândească așa grav și în România! Că nu știu ce va fi! Să sperăm că totuși va trece repede și vom scăpa!” a spus Alex.

Mesajul său integral îl puteți vedea aici:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=JjXyb1r98kc” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.