25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO Mirela Pop, propusă de Gabriel Lazany pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

Într-o conferință de presă, Gabriel Lazany, actualul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, care va renunța la unitatea medicală pentru a conduce Primăria Bistrița, a anunțat că o propune pe Mirela Pop, pentru a-i lua scaunul. Consiliul Județean va trebui să își dea girul pentru această propunere.

Gabriel Lazany va mai conduce Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița până în toamnă, când va prelua Primăria Bistrița. Într-o conferință de presă, acesta a anunțat că o propune pentru funcția de manager al unității medicale pe Mirela Pop, care lucrează în spital deja de mai bine de 6 ani, fiind momentan director financiar-contabil.

Mirela Pop, care vine din mediul privat, mai exact din TeraPlast, trebuie să primească și girul Consiliului Județean. Aceasta va asigura interimatul. Predarea mandatului se va face în luna septembrie.

„De ce ea și nu altcineva? Am luat în considerare toți factorii de influență interni și externi care pot să acționeze asupra spitalului în perioada imediat următoare și având în vedere conjunctura actuală – ne aflăm într-un moment de dezvoltare majoră atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al specialităților medicale – am considerat că cel mai important lucru este menținerea spitalului în echilibru financiar. (…) Cred că doamna Mirela Pop, cu experiență managerială în mediul privat și alături de mine de 6-7 ani ca director financiar-contabil, este persoana cea mai îndreptățită să preia funcția din punctul meu de vedere”, a precizat managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Gabriel Lazany.

„Am o vechime de 38 de ani, iar în ultimii 6 ani am avut parte de cea mai frumoasă experiență din punct de vedere managerial: aceea să lucrez într-o echipă și mai ales într-un spital”, a precizat Mirela Pop.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.