-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

VIDEO – Modelul bistrițean care face senzație în lumea modei, într-o reclamă la un renumit parfum, filmată tocmai la New York

Andrei Dobrin, bistrițeanul care deja de câțiva ani face senzație în lumea internațională a modei a apărut într-o reclamă, alături de Lily Aldridge, una dintre modelele Victoria’s Secret. Reclama a fost filmată tocmai la New York și are în centru un renumit parfum.

Andrei Dobrin continuă să pună cărămizi la construcția carierei sale de model internațional. Acesta apare într-o reclamă alături de Lily Aldridge, unul dintre îngerii din prezentările Victoria’s Secret. Reclama a fost filmată în New York și are în centru parfumul semnat Carolina Herrera, designer care le-a îmbrăcat pe primele doamne ale Americii.

În spot, Andrei Dobrin joacă rolul unui cărăuș într-un hotel, care aduce mai multe cutii în camera modelului Lily Aldridge. Într-una se află tocmai parfumul căreia i se face reclamă.

Andrei Dobrin are 18 ani și a fost descoperit pe când avea doar 15 ani, de către un agent din București. Pentru doi ani consecutivi, Andrei a fost numit modelul masculin al anului, la Bucharest Fashion Week. Bistrițeanul este nelipsit de la săptămânile modei și a colaborat cu giganți din industrie, precum Dior, Prada sau Diesel.

Mai puteți citi despre Andrei Dobrin AICI. 

Foto: Andrei Dobrin 

[arve url=”https://www.facebook.com/vali.punga/videos/10161121082090650/?t=20″ /]

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...