20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

VIDEO: O recoltă impresionantă de premii! Și un număr dublu de elevi, într-un singur an

S-a încheiat cu bine încă un an școlar plin de provocări și obstacole, la Școala Populară de Arte din Bistrița. „Vă felicit cu toată sinceritatea pentru performanțele absolut uluitoare pe care le-ați repurtat în acest an școlar. Un an care la final s-a dovedit din ce în ce mai complicat. Dar prin perseverența voastră, prin consecvență și seriozitate ați trecut cu bine peste toate obstacolele și greutățile…

Dragi elevi cursanți ai Școlii Populare de Arte din Bistrița, vă felicit cu toată sinceritatea pentru performanțele absolut uluitoare pe care le-ați repurtat în acest an școlar. Un an care la final s-a dovedit din ce în ce mai complicat. Dar prin perseverența voastră, prin consecvență și seriozitate ați trecut cu bine peste toate obstacolele și greutățile…”, a transmis Gavril Țărmure, managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

Școala Populară de Arte din Bistrița funcționează în cadrul Centrului Județean pentru Cultură. Recent, instituția a difuzat Gala Premianților, într-un spectacol deosebit, organizat și difuzat online. 

Sunt fericit să anunț public că de la 202, numărul de cursanți a ajuns la 487. Am avut o recoltă de premii impresionantă, între care 18 la nivel național”, a mai spus Gavril Țărmure.

Totodată, managerul Centrului Județean pentru Cultură a transmis mulțumiri părinților pentru excelenta colaborare. „Această școală nu este nici obligatorie, și nici un mijloc de a crea artiști geniali. Este o posibilitate de a petrece timpul liber, în care poți să-ți lărgești orizontul cultural, învățând din plăcere…”, a mai remarcat Gavril Țărmure. 

Acesta s-a referit și la performanța înregistrată de Darius Pupeză, elev al profesorului Gheorghe Cozma, despre care puteți reciti mai jos: 

VIDEO: O PREMIERĂ și o performanță extraordinară, pentru cei mai mici muzicieni din Bistrița!

Felicitări și pentru corurile Adoratio

O felicit în mod special pe profesoara Carolina Karoli, care conduce două coruri în cadrul Centrului Județean pentru Cultură. E vorba despre Adoratio Senior, care a cucerit premiul III la un concurs național în Piatra Neamț. Și Corul Adoratio Junior a cucerit premiul I la același concurs…”, a precizat Gavril Țărmure. 

Un mesaj emoționant a transmis și directoarea Școlii de Arte din Bistrița, profesoara Anamaria Dragonici.

A fost un școlar bogat, deși am avut parte de multe provocări și încercări… Le-am făcut față împreună și alături de dumneavoastră. Vă mulțumim și dorim vacanță plăcută. Să fie cât mai spornică, cu multă sănătate și înțelepciune. Astfel ca în septembrie, când ne vom revedea, să putem relua lucrurile de acolo de unde le-am lăsat. Pentru că am petrecut împreună atât de multe momente frumoase, să știți că v-am pregătit o surpriză”, a subliniat profesoara AnaMaria Dragonici. 

Pe cei de la Școala Populară de Arte îi așteaptă o vacanță activă. Vor organiza un turneu virtual al verii. Astfel încât să fie pus în valoare fiecare moment care a avut o importanță și o frumusețe aparte. 

Gala premianților poate fi urmărită integral AICI.  

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...