2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

FOTO – Pericolul din Parc: Un copilaș, pe punctul de a fi strivit de o creangă

A-nceput de… ceva timp… să cadă… Câte-o creangă! Fix în Parcul Municipal, cel mai aglomerat loc din oraș. Sâmbătă, o tragedie a fost la un pas de a se întâmpla, când o creangă a căzut la un metru distanță de un copilaș.

Luna iunie a fost plină de avertizări meteo cod Galben și Portocaliu de ploi, chiar și pentru municipiu.  Intemperiile vremii au produs dezastre în diferite zone… iar în Parcul Municipal, efectele încă nu s-au stopat.

În 14 iunie, o creangă a unui copac din Parc a fost ruptă cu totul și izbită de pământ. Din fericire, nimeni nu era acolo în momentul respectiv.

La câteva zile distanță, creanga a fost ridicată de angajații municipalității.

Sâmbătă, în schimb, o nenorocire putea să se întâmple. O altă creangă a cedat!

Uitați ce se întâmplă în parc! Era să îmi omoare copilul! A căzut creanga la nici un metru de el”, a scris o mămică pe adresa redacției.

Vă reamintim că în 2017, tot în Parcul Municipal, un bunic a murit strivit de o creangă, în încercarea de a-și salva nepoțelul.

Administrația locală a luat deja măsuri de protecție în dreptl copacului a cărui creangă a căzut sâmbătă.

Deja au fost acolo cei de la SVSU și alți angajați ai primăriei și au izolat zona, astfel încât să nu mai fie acces sub copacul respectiv. Oricum, se va face o analiză a tuturor copacilor, pentru a se vedea starea lor, și, unde se impune, să se înlăture crengile cu probleme”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Cristian Niculae.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.