9.9 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

VIDEO: O veste foarte bună, pentru drumul Rodna – Valea Vinului

O veste foarte bună, pentru drumul Rodna – Valea Vinului. În 6 iulie, firma Frasinul va începe lucrările de reabilitare a drumului, a anunțat primarul Valentin Grapini din Rodna:

Invitat în emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul Valentin Grapini din Rodna a anunțat o veste foarte bună pentru drumul care leagă localitate de Valea Vinului.

În 6 iulie, firma Frasinul va începe lucrările de reabilitare a drumului”, a precizat Valentin Grapini.

Edilul a explicat că sunt incluse toate categoriile de lucrări, începând de la Biserica Ortodoxă. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor și pentru Centrul Civic și trotuare. „Legăm astfel direct din centrul civic drumul Rodna – Valea Vinului. Aici se vor executa toate lucrările necesare pe strada Izvor, cu trotuare, asfaltare și tot ce mai este nevoie. Am primit toate avizele și autorizațiile necesare, am discutat cu cei din firma care va executa lucrările”, a explicat primarul. 

Termenul de finalizare ar fi 24 de luni. Constructorul însă a promis că va încerca să termine totul mai repede. „Ne pregătim și noi foarte intens să terminăm aducțiunea de apă și canalizare. Suntem destul de avansați cu aceste lucrări, ca să dăm front de lucru constructorului de la drum”, a mai explicat Valentin Grapini.

Acesta a mai transmis că speră ca cele două proiecte apă-canal și drumul Rodna – Vale Vinului să meargă în paralel, astfel încât totul să fie gata în această toamnă. 

Alte detalii despre proiectele care se derulează în Rodna puteți afla urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/270929714119112/

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...