2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO: O veste foarte bună, pentru drumul Rodna – Valea Vinului

O veste foarte bună, pentru drumul Rodna – Valea Vinului. În 6 iulie, firma Frasinul va începe lucrările de reabilitare a drumului, a anunțat primarul Valentin Grapini din Rodna:

Invitat în emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul Valentin Grapini din Rodna a anunțat o veste foarte bună pentru drumul care leagă localitate de Valea Vinului.

În 6 iulie, firma Frasinul va începe lucrările de reabilitare a drumului”, a precizat Valentin Grapini.

Edilul a explicat că sunt incluse toate categoriile de lucrări, începând de la Biserica Ortodoxă. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor și pentru Centrul Civic și trotuare. „Legăm astfel direct din centrul civic drumul Rodna – Valea Vinului. Aici se vor executa toate lucrările necesare pe strada Izvor, cu trotuare, asfaltare și tot ce mai este nevoie. Am primit toate avizele și autorizațiile necesare, am discutat cu cei din firma care va executa lucrările”, a explicat primarul. 

Termenul de finalizare ar fi 24 de luni. Constructorul însă a promis că va încerca să termine totul mai repede. „Ne pregătim și noi foarte intens să terminăm aducțiunea de apă și canalizare. Suntem destul de avansați cu aceste lucrări, ca să dăm front de lucru constructorului de la drum”, a mai explicat Valentin Grapini.

Acesta a mai transmis că speră ca cele două proiecte apă-canal și drumul Rodna – Vale Vinului să meargă în paralel, astfel încât totul să fie gata în această toamnă. 

Alte detalii despre proiectele care se derulează în Rodna puteți afla urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/270929714119112/

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...