13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

VIDEO – Părintele Feier despre COVID și moartea surorii lui: ”Noi am sfătuit-o să se vaccineze, dar nu a vrut! Acum e sub pământ”

Sora părintelui Feier a murit la începutul lunii septembrie, răpusă de COVID. Preotul a ales să vorbească despre acest eveniment din viața lui. ”Noi am sfătuit-o să se vaccineze, dar nu a vrut. Acum e la doi metri sub pământ!” – a spus părintele.

La începutul lunii septembrie, sora părintelui Feier a murit, răpusă de COVID.

Preotul a ales să vorbească despre acest eveniment tragic din viața lor.

”Noi am sfătuit-o să se vaccineze. Dar nu a vrut. Și acum e la doi metri sub pământ. Eu cred că dacă se vaccina, mai era printre noi” – a spus Nicolae Feier.

Mai mult, acesta apelează la istorie, explicând că un unchi de-al său a rămas șchiop TOATĂ viața din cauză că NU a mai ”prins” un vaccin.

Eu nu vă spun să vă vaccinați. Dar Dumnezeu v-a dat rațiune și discernământ. Eu mă uit și la două popoare: Israel și Germania. E adevărat că dacă ne vaccinăm și noi ne mai putem infecta. Dar păzește-te tu și și Dumnezeu te păzește. Eu mi-am făcut la timp toate dozele de vaccin, deoarece intru în contact cu zeci sau sute de persoane zilnic!” – a mai spus părintele Feier.

Întregul său discurs, aici:

3 OCTOMBRIE 2021: La nivelul județului Bistrița-Năsăud, au fost raportate următoarele date referitoare la situația epidemiologică privind îmbolnăvirea cu CoVid-19:

 •  14.973 cazuri confirmate de CoVid-19;
 • 187 persoane izolate în spital, 1239 izolate la domiciliu;
 • 753 decese înregistrate în Corona-Forms;
 • 1.302 persoane în carantină;
 • 330 de teste efectuate, dintre care 97 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și 210 de teste rapide.
 • Informații referitoare la campania de vaccinare din județul Bistrița-Năsăud:
  • Vaccin administrat până în prezent: 129.003 doze;
  • 538 de persoane vaccinate ieri, 02.10.2021 (211 cu doza 1, 27 cu doza 2 și 300 cu Doza 3).
  • Totalul numărului de persoane vaccinate cu schemă completă este 71.396

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. daca toti preotii ar judeca macar 10% ca domnul Feier atunci am fi ajuns la 60 la suta vaccinare…
  dar cum preotii au acces la titirezul multor prosti ramanem unde suntem…o tara de prosti!

 2. Popa Feier, un reper local pentru innavutirile pe spatele drept-crediciosilor. ! Oare stiti ce averi lumesti a adunat inalt prea hulpafvinca fata bisericeasca? Va zic eu : o groaza de bani. Si-a aranjant toate neamurile apropate pe viata!
  E tare greu sa fi preot…D-zeu o sa-ti dea ce meriti fariseule !

 3. Felicitari parinte pentru cuvintele pline de intelepciune crestina ! Intotdeauna si peste tot, exista si ” Gica Contra ” destui si care din pacate majoritatea, cand se infecteaza ” pleaca dincolo ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.