3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

VIDEO: PERICOL pentru copiii care merg cu trenul pe ruta Feldru – Ilva Mică

La nivel național a pornit o campanie care „scoate la lumină” starea șinelor de cale ferată. Totul a început de la podul feroviar prăbușit în urmă cu câteva luni. Un cititor a trimis pe adresa redacției o filmare cu starea șinelor de tren de pe ruta Feldru – Ilva Mică. Cea mai mare temere a lui este pentru copilașii care merg la școală cu trenul.

La finele lunii iunie, un pod feroviar se prăbușea, în județul Brașov.

De atunci s-a început o campanie, la nivel național, de „scoatere la lumină” a stării căilor ferate, podurilor feroviare, viaductelor. Incidente au mai fost, punând în pericol chiar și vieți umane.

Chiar și Bistrițeanul.ro a prezentat situația podului feroviar de la Beclean. Trenurile au nevoie de două minute pentru a parcurge 100 de metri.

Dar aceasta nu e singura porțiune cu probleme, din județ. Un cititor al ziarului ne-a trimis o filmare cu starea jalnică în care arată calea ferată de pe ruta Feldru – Ilva Mică. Zona respectivă este trazitată de acceleratul Timișoara – Iași. Mai mult, zeci de copii călătoresc cu trenul pentru a ajunge la școală, sau de la școală acasă.

Cei care au văzut video-ul, au crezut că e o zonă în care se execută lucrări. Nu puteau crede că atâtea buloane pot fi slăbite pe o porțiune de cale ferată așa des tranzitată.

[arve url=”https://www.facebook.com/dumitru.vesa.9/videos/145065189811455/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.