22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

VIDEO: PERICOL pentru copiii care merg cu trenul pe ruta Feldru – Ilva Mică

La nivel național a pornit o campanie care „scoate la lumină” starea șinelor de cale ferată. Totul a început de la podul feroviar prăbușit în urmă cu câteva luni. Un cititor a trimis pe adresa redacției o filmare cu starea șinelor de tren de pe ruta Feldru – Ilva Mică. Cea mai mare temere a lui este pentru copilașii care merg la școală cu trenul.

La finele lunii iunie, un pod feroviar se prăbușea, în județul Brașov.

De atunci s-a început o campanie, la nivel național, de „scoatere la lumină” a stării căilor ferate, podurilor feroviare, viaductelor. Incidente au mai fost, punând în pericol chiar și vieți umane.

Chiar și Bistrițeanul.ro a prezentat situația podului feroviar de la Beclean. Trenurile au nevoie de două minute pentru a parcurge 100 de metri.

Dar aceasta nu e singura porțiune cu probleme, din județ. Un cititor al ziarului ne-a trimis o filmare cu starea jalnică în care arată calea ferată de pe ruta Feldru – Ilva Mică. Zona respectivă este trazitată de acceleratul Timișoara – Iași. Mai mult, zeci de copii călătoresc cu trenul pentru a ajunge la școală, sau de la școală acasă.

Cei care au văzut video-ul, au crezut că e o zonă în care se execută lucrări. Nu puteau crede că atâtea buloane pot fi slăbite pe o porțiune de cale ferată așa des tranzitată.

[arve url=”https://www.facebook.com/dumitru.vesa.9/videos/145065189811455/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...