8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

VIDEO: PERICOL pentru copiii care merg cu trenul pe ruta Feldru – Ilva Mică

La nivel național a pornit o campanie care „scoate la lumină” starea șinelor de cale ferată. Totul a început de la podul feroviar prăbușit în urmă cu câteva luni. Un cititor a trimis pe adresa redacției o filmare cu starea șinelor de tren de pe ruta Feldru – Ilva Mică. Cea mai mare temere a lui este pentru copilașii care merg la școală cu trenul.

La finele lunii iunie, un pod feroviar se prăbușea, în județul Brașov.

De atunci s-a început o campanie, la nivel național, de „scoatere la lumină” a stării căilor ferate, podurilor feroviare, viaductelor. Incidente au mai fost, punând în pericol chiar și vieți umane.

Chiar și Bistrițeanul.ro a prezentat situația podului feroviar de la Beclean. Trenurile au nevoie de două minute pentru a parcurge 100 de metri.

Dar aceasta nu e singura porțiune cu probleme, din județ. Un cititor al ziarului ne-a trimis o filmare cu starea jalnică în care arată calea ferată de pe ruta Feldru – Ilva Mică. Zona respectivă este trazitată de acceleratul Timișoara – Iași. Mai mult, zeci de copii călătoresc cu trenul pentru a ajunge la școală, sau de la școală acasă.

Cei care au văzut video-ul, au crezut că e o zonă în care se execută lucrări. Nu puteau crede că atâtea buloane pot fi slăbite pe o porțiune de cale ferată așa des tranzitată.

[arve url=”https://www.facebook.com/dumitru.vesa.9/videos/145065189811455/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...