21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO – Peteleu despre modificarea organigramei la DSP: Nu văd logica! E pasa-n 3 cu schimb de locuri, ca la handbal!

În cadrul ședinței de consiliu local a existat un proiect ce prevedea modificarea organigramei Direcției de Servicii Publice. În fond, se ”transferau” posturi de la un serviciu la altul. ”Nu înțeleg logica acestor permutări. Nu mai aveți nevoie de ei la un serviciu și îi mutați la altul? E ca la Handbal: pasa-n 3 cu schimb de locuri!” a ripostat liberalul Peteleu.

Direcția de Servicii Publice din cadrul primăriei Bistrița funcționează cu 266 de angajați, din care 48 posturi sunt publice și 218 sunt posturi de natură contractuală.

Pe masa consilierilor locali a fost, la ultima ședință, un proiect ce prevedea modificaresa organigramei DSP Bistrița. În expunerea motivelor și a raportului aferent, se arăta că nu se renunță la posturi, ci doar se mută unele posturi de la un serviciu la altul. Acest lucru este explicat la paginile 4 și 5 din documentul de mai jos:

permutari la DSP Bistrita

Liberalul Ioan Peteleu a cerut explicații cu privire la aceste ”permutări”.

Propuneți o reorganizare, dar de fapt e ca la Handbal: pasa-n 3 cu schimb de locuri. Treceți un paznic de la un serviciu la altul. Nu mai aveți nevoie de ei acolo? Care e raționamentul acestor permutări?” a întrebat Peteleu în cadrul ședinței.

Bugetul nu este influențat de aceste mutări. E o modificare pentru eficientizarea acestor servicii. Atât” i-au răspuns reprezentanții DSP BN.

Nu ați înțeles întrebarea. Spuneți-mi: NU mai aveți nevoie de paznic la Serviciu Mecanizare? Și aveți nevoie de paznic la Serviciu Străzi? CARE e logica acestor mpermutări?” a insistat consilierul.

Întregul tam-tam îl puteți urmări în video de mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=6Kh8MbmpMTA” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...