4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO: Poliția Locală Bistrița, virală pe TikTok

Un video făcut la Poșta Veche a ajuns viral pe Tik Tok. Imaginile cu un polițist local ce dirijează circulația a strâns peste 900.000 de vizualizări într-o săptămână.

Circulația la Poșta Veche, la primele ore ale dimineții, e IN-FER-NA-LĂ. Astfel, pentru a fluidiza traficul, la trecerea de pietoni se află, în fiecare dimineață, câte un polițist local.

Șoferii pot astfel să traverseze mult mai repede zona, nefiind obligați să oprească la fiecare pieton care trece, zona fiind una aglomerată.

Un polițist local a fost însă filmat în timp ce dirijează circulația. Autorul clipului a pus pe fundal și o piesă muzicală și a urcat imaginile pe TikTok.

Clipul a devenit viral, strângând într-o săptămână 915.400 de vizualizări, peste 66.000 de reacții, aproape 3.000 de distribuiri și peste 400 de comentarii.

Cei ce l-au recunoscut pe polițistul local îl felicită pentru modul în care-și face datoria.

Polițistul ăsta dirijează ca la carte, nu ca alții care doar dau din mâini, agitați

Nimic de obiectat. Omul chiar știe să dirijeze. Bravo lui!” – sunt doar câteva dintre comentarii. Celelalte îl felicită pe autor pentru muzica aleasă ”la fix”.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.