11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

VIDEO – Premieră națională, la Sărata: Pepinieră modernă ce va produce rășinoase pentru toată țara

O investiție de aproximativ 20 de milioane de euro va avea loc la Sărata. Aici se va construi o pepinieră modernizată ce va produce rășinoase pentru toată țara. Și chiar pentru export. Se estimează o capacitate minimă de producție de 19 milioane de puieți pe an.

La doi pași de Bistrița, în Sărata, pe o suprafață de 14 hectare, se va desfășura o pepinieră modernizată. Aceasta va avea o linie automatizată pentru producerea de puieți de rășinoase apți de plantat.

Aceștia vor avea rădăcina protejată și vor fi tratați cu Coniflex, un sistem de aducere a pământului specific coniferelor, în seră.

Investiția este o premieră națională.

Mai multe informații despre pepinieră și această investiție, puteți urmări în declarația video a directorului Romsilva, George Mihăilescu.

[arve url=”https://youtu.be/E9H-jRHb9BM” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...