15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

VIDEO: Primarul Vasile Vermeșan își dorește un festival în Galații Bistriței

„Un primar ar trebui să aibă ușa deschisă la primărie tot timpul, fără un program strict de audiențe. Omul dacă are o problemă vine la primărie, își spună păsul, iar primarul trebuie să-l ajute, în măsura în care poate. Trebuie să existe tot timpul comunicare între primar și oameni, între personalul primăriei și oameni. Omul să vină cu drag la Primărie, nu cu groază sau cu teamă…”, consideră primarul Vasile Vermeșan din Galații Bistriței.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Vasile Vermeșan din Galații Bistriței a vorbit despre proiectele și planurile pe care le are în vedere în localitatea pe care o administrează. 

Dacă vremurile vor permite așa ceva, primarul Vasile Vermeșan și-ar dori să reia organizarea unui festival al recoltelor, un festival al toamnei în Galații Bistriței.

Acesta s-a ocupat în 2017 de un asemenea eveniment, intitulat Sărbătoarea Toamnei.

A fost o manifestare destul de reușită care și-a propus să suplinească într-un fel Zilele comunei. Pe lângă asta, noi în Dipșa aveam o formație de dansuri populare care a fost recunoscută la nivel național și  care se ocupa de dansuri tradiționale din zonă”, a explicat primarul Vasile Vermeșan.

De câțiva ani de zile, activitatea acestei formații s-a întrerupt, însă primarul Vasile Vermeșan a reluat discuțiile cu coregraful formației. În acest fel, s-ar putea relua activitățile și preocupările artistice în comună.

Chiar îmi doresc așa ceva și pentru copii, să facem o grupă de juniori. Ar putea să mai schimbe tabletele și telefoanele… Să vedem cum ne vom descurca, ce rezultate se vor obține, și apoi poate să și extindem mișcarea artistică”, a mai spus primarul Vasile Vermeșan. 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/RJS8XnbVeZ0″ aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...