11.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 19, 2021

VIDEO: Primarul Vasile Vermeșan își dorește un festival în Galații Bistriței

„Un primar ar trebui să aibă ușa deschisă la primărie tot timpul, fără un program strict de audiențe. Omul dacă are o problemă vine la primărie, își spună păsul, iar primarul trebuie să-l ajute, în măsura în care poate. Trebuie să existe tot timpul comunicare între primar și oameni, între personalul primăriei și oameni. Omul să vină cu drag la Primărie, nu cu groază sau cu teamă…”, consideră primarul Vasile Vermeșan din Galații Bistriței.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Vasile Vermeșan din Galații Bistriței a vorbit despre proiectele și planurile pe care le are în vedere în localitatea pe care o administrează. 

Dacă vremurile vor permite așa ceva, primarul Vasile Vermeșan și-ar dori să reia organizarea unui festival al recoltelor, un festival al toamnei în Galații Bistriței.

Acesta s-a ocupat în 2017 de un asemenea eveniment, intitulat Sărbătoarea Toamnei.

A fost o manifestare destul de reușită care și-a propus să suplinească într-un fel Zilele comunei. Pe lângă asta, noi în Dipșa aveam o formație de dansuri populare care a fost recunoscută la nivel național și  care se ocupa de dansuri tradiționale din zonă”, a explicat primarul Vasile Vermeșan.

De câțiva ani de zile, activitatea acestei formații s-a întrerupt, însă primarul Vasile Vermeșan a reluat discuțiile cu coregraful formației. În acest fel, s-ar putea relua activitățile și preocupările artistice în comună.

Chiar îmi doresc așa ceva și pentru copii, să facem o grupă de juniori. Ar putea să mai schimbe tabletele și telefoanele… Să vedem cum ne vom descurca, ce rezultate se vor obține, și apoi poate să și extindem mișcarea artistică”, a mai spus primarul Vasile Vermeșan. 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/RJS8XnbVeZ0″ aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...