21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO – Protest în fața Prefecturii: „Trebuie să iasă adevărul la lumină, noi suntem aici pentru Dani și vom fi mereu!”

Zeci de bistrițeni au ieșit astăzi din nou în stradă, în semn de solidaritate față de antrenorul de box Dani Borgovan. „Trebuie să iasă adevărul la lumină, noi suntem aici pentru Dani și vom fi mereu!” – spune fratele sportivului.

Familia și apropiații sportivului Dani Borgovan au participat în această după-masă la un nou protest, organizat în fața Palatului Administrativ.


La fel ca și la celelalte proteste, ce au avut loc în fața Tribunalului, oamenii au cerut să se facă dreptate, iar toți cei implicați în acest caz să fie pedepsiți pentru faptele lor.

Marian Borgovan, fratele antrenorului de box, prezent la fiecare protest, spune că „trebuie să iasă adevărul la lumină, noi suntem aici pentru Dani și vom fi mereu!”.

Oamenii au rostit, împreună, o rugăciune, pentru ca sportivul să se facă bine.

Zilele trecute, apropiații lui Dani Borgovan au pornit într-un marș pe străzile orașului, cerând arestarea iubitei lui, cu care are un bebeluș de doar câteva luni.

FOTO-VIDEO: Marș pe străzile Bistriței pentru Dani Borgovan. Oamenii au cerut arestarea iubitei acestuia

În data de 28 octombrie, cei doi agresori ai antrenorului de box au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Între Dani Borgovan și iubita lui a izbucnit un conflict, în data de 20 octombrie, în care ar fi intervenit frații Chiș, chemați la fața locului chiar de concubina sportivului.

Agresorii lui Dani Borgovan, arestați preventiv pentru 30 de zile

Sursă foto/video Facebook Marian Borgovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: