20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO – Radu Moldovan: Poate voi candida de primar, dar nu la Bistrița!

Radu Moldovan a depus ieri jurământul de credință pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean pe perioada 2020 – 2024. Acesta a explicat că ar fi o șansă ca după acest mandat să candideze de primar. Dar NU la Bistrița!

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a depus ieri jurământul de credință pentru mandatul 2020 – 2024.

Acesta este la cel de-al treilea mandat în fruntea Consiliului Județean. Și, din declarațiile sale, la ultimul. Radu Moldovan a subliniat faptul că nu va mai candida la președinția CJ BN.

Ar exista totuși o variantă de candidatură pentru fotoliul de primar. Dar nu la Bistrița.

”Vreau să mai subliniez încă o dată că nu voi mai candidat la o funcție executivă în 2024. Nici la Consiliul Județean, nici la Primăria Bistrița. (…) Acuma mi-a venit în minte că ar fi o posibilitate să candidez de primar în comuna unde m-am născut eu….” a explicat Radu Moldovan.

Întreaga sa declarație, în video de mai jos:

 

[arve url=”https://youtu.be/L3Jjrm75R7w” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: