21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO Reacția incredibilă a profesorului bătăuș de la Șanț: „Nu aș zice că i-am bătut, i-am muștruluit”

Pentru prima dată, profesorul bătăuș Vasile Maternik a dat ochii cu părinții protestatari ai elevilor săi și cu presa. Acesta spune că a fost condamnat pe nedrept și că nu a bătut elevii, ci i-a „muștruluit”. Ieri, acesta nu a fost lăsat de un inspector școlar să intre la ore.

Protestul părinților elevilor școlii generale din Șanț împotriva întoarcerii la catedră a profesorului bătăuș Vasile Maternik a continuat și ieri. Profesorul s-a prezentat la școală cu actele necesare, însă nu a fost lăsat să intre la ore tocmai de un inspector școlar. Se pare că fișa medicală pe care acesta a prezentat-o nu specifica faptul că acesta ar fi „apt” să predea.

Întrebat ce părere are despre faptul că părinții elevilor nu-l mai vor acolo, profesorul a răspuns: „Eu am ore aici, puțin îmi pasă de părinți, eu am cu copiii lor ore”.

Acesta a mai spus că a fost condamnat pe nedrept. Întrebat dacă a bătut elevii, acesta a dat un răspuns incredibil: „Nu aș zice că i-am bătut, aș zice că i-am muștruluit, mai degrabă”.

În ciuda reacțiilor virulente ale protestatarilor, profesorul intenționează să își continue activitatea la catedră. Acesta a promis conducerii școlii că astăzi se va prezenta la unitatea de învățământ cu toate actele și avizele necesare.

„Dacă circ vor, circ să facă, din partea mea… puțin îmi pasă”, a concluzionat profesorul.

Vă reamintim că acesta a fost condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare după ce a bătut doi elevi. Acesta a ajuns în fața justiției de mai multe ori după ce a aplicat corecții fizice elevilor săi, însă abia acum a fost condamnat. Pe rolul justiției se mai află un dosar, fiind acuzat tot că a agresat elevii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: