14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO – Record: Într-o localitate din Bistrița-Năsăud impozitele nu s-au majorat de 22 de ani

Nu doar că se poate lăuda cu zeci de milioane de lei investiți în localitate, dar se mândrește și cu faptul că a reușit să evite împovărarea locuitorilor săi. Într-o localitate din Bistrița-Năsăud impozitele nu s-au majorat de 22 de ani:

Lunca Ilvei este comuna care de 22 de ani nu a majorat taxele și impozitele locale…”, a mărturisit primarul Flaviu Lupșan la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro.

Flaviu Lupșan a explicat că nu și-a dorit să-i împovăreze în niciun fel pe locuitorii din Lunca Ilvei. Așa că administrația pe care o coordonează s-a încăpățânat să nu mărească taxele și impozitele timp de 22 de ani.

Nu am făcut decât să adăugăm procentul care reprezintă rata inflației. 1 sau 2%, cât a fost… Dar în plus nu le-am majorat nici măcar cu 5%. De câte ori am avut posibilitatea, am venit și cu o parte de subvenție – cum a fost cazul la cadastru general. Aici am subvenționat lucrarea cu 40%. La fel am procedat cu amenajamentele pastorale”, a mai spus Flaviu Lupșan.

Edilul a precizat că de fiecare dată când a fost tentat să majoreze taxele și impozitele, s-a străduit să găsească alte surse de finanțare, pentru a nu-i împovăra și mai mult pe locuitorii din Lunca Ilvei.

Despre alte probleme administrative și investiții din Lunca Ilvei, aflați urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F1759212574214437%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...