7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO – Replica lui Deneș la investigația Rise Project: Noi ne asumăm documentele oficiale! Am făcut ce ne spune legea!

Jurnaliștii de la Rise Project au făcut o investigație prin care îl acuzau pe ministrul Deneș că a ascuns furtul a zeci de milioane de mc de lemn, anual. Prezent la Bistrița, Ioan Deneș a declarat că „noi ne asumăm documentele oficiale! Am făcut ce ne spune legea! Acea cantitate nu apare în actele oficiale!”

La finalul lunii octombrie ieșea la iveală un „secret” al, pe atunci, ministrul pădurilor Ioan Deneș. Jurnaliștii de la Rise Project îl acuzau că a ascuns furtul a zeci de milioane de mc de lemn, ANUAL.

Mai multe despre acest subiect, AICI:

RISE PROJECT: Cum a ascuns ministrul Deneș JAFUL de proporții din pădurile țării

Prezent azi la Bistrița pentru a-și prezenta bilanțul activităților din cele 21 de luni de mandat ca și ministru, Ioan Deneș a vorbit și despre aceste investigații.

„În cadrul unui minister, rolul ministrului e de a întreprinde demersurile necesare legale pentru ducerea la îndeplinire a politicilor publice guvernamentale. Un ministru nu se ocupă de recepția studiilor și analizelor contractate cu diverși furnizori. Recepția analizei INF s-a făcut la finele lui 2018 de specialiști. A fost analizat de o comisie de la Direcția de Specialitate din domeniul Silvic. Iar din informările pe care mi le-a transmis secretarul de stat, specialistul în domeniul silvic, și specialiștii din direcția de specialitate mi-au confirmat foarte clar că informația apărută în spațiul public, prin care se prezintă cifra de 38 de milioane de mc de masă lemnoasă, care conform acestor materiale media, ar reprezenta volumul de masă lemnoasă dispărută anual, NU SE AFLĂ înscrisă în documentul oficial pe care Autoritatea, în calitate de beneficiar, l-a primit de la INCDS, în calitate de furnizor prestări servicii. (…) Noi ne asumăm documentele oficiale. Am făcut ceea ce ne spune legea!”, a replicat Ioan Deneș.

Pe data de 5 decembrie 2019 va avea loc o dezbatere pentru clarificarea acestei situații.

Mai mult din replica dată de Ioan Deneș, dar și despre dezbaterea din 5 decembrie, în  video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/wueuOcz7txo” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.