-0.4 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

VIDEO: Revoltător! Simbolul Bistriței arată acum ca un canal mizerabil, ca o groapă de gunoi

Simbolul Bistriței arată acum ca un canal mizerabil, ca o groapă de gunoi… Moartea și-a făcut culcuș aici. Este nevoie disperată de măsuri urgente din partea autorităților publice locale și centrale!, avertizează un activist de mediu din oraș.

Ultimii 31 de ani au fost cruzi cu râul Bistrița Ardeleană de la izvoare și până la vărsarea în Șieu. Bistrița Ardeleană nu ar trebui să arate ca un canal mizerabil sau ca o groapă de gunoi”, a scris ieri ecologistul Cristian Țetcu, 

Activistul de mediu a postat ieri și un film în care imaginile sunt grăitoare. Apele sunt murdare iar râul Bistrița pare că „se sufocă și moare, moare cu tot ceea ce încă mai este viu în el sau în imediata vecinătate! MOARTEA și-a făcut culcuș în Bistrița Ardeleană! 

Situația întâlnită pe malurile și în albia râului Bistrița Ardeleană, cunoscută și din păcate acceptată de prea mulți bistrițeni, este una revoltătoare…”, a remarcat cu tristețe Cristian Țetcu. 

El a atras atenția că Râul Bistrița Ardeleană are nevoie disperată de măsuri urgente din partea autorităților publice locale și centrale, pentru a supraviețui.

Facem apel la conducerea primăriilor riverane râului Bistrița Ardeleană și autorităților publice locale și centrale, să trateze problema poluării râului Bistrița Ardeleană cu prioritate și să adopte măsuri în consecință. Râul Bistrița Ardeleană a fost fundamentul orașului nostru, un simbol al Bistriței și a locuitorilor acestor meleaguri. Ce ați făcut cu el…?!”, se mai întreabă ecologistul.  

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcristian.tetcu%2Fvideos%2F2010970115709858%2F&show_text=false&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ loop=”no” muted=”no” /]

Sursă Video & Foto @ Cristian Țetcu  

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...